Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]PixelEvil.pl - krótko i na temat

MaŁyJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu dzisiejszym wystartował "hosting" PixelEvil.pl
- Grafika ? -> chce sie płakać.
- Firma? Oczywiście krzak dane firmy nie istnieją.
Regon rzecz jasna również podróba.

Kolejna sprawa lokalizacja Polska tak? Olsztyn?

Bardzo ciekawe.

A IP serwerów http://pixelevil.pl/serwery.php z Niemiec?
Najbardziej rozbawiło mnie.

W związku z dużym zainteresowaniem płatnościami PaySafeCard postanowiliśmy wdrożyć ową płatność w życie.
Płatność powinna wejść w życie za około 3 tygodnie. 

KTO WAM DA PSC BEZ FIRMY!?

Frajerów szukać gdzie indziej.

Tyle z mojej strony.

JAK COŚ U NICH KUPISZ NIE PŁACZ, ŻE ZNIKNĘLI NAGLE Z TWOJĄ KASĄ!!!

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to by było na tyle jeśli chodzi o reklamowanie tego shitu.

Dzięki za utworzenie tematu ;)

Zgadzam się. Według mnie na miejscu właściciela i "przedstawicieli" nawet bym się tutaj nie wypowiadał...

Opublikowano

nawet sami się reklamowali na mpc i każdy im pisał że nie wypali a ta grafika to nawet lepiej nie pisać.Z tymi PSC nawet nie zauważyłem serwerów testowych nie chcieli dać przed "oficjalnym otwarciem".Odrazu było widać że nie uda im się ahhh szkoda gadać

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Chciałbym dodać ze układ strony wygląda idiotycznie i na 100% robił to gimbus nie znający nawet HTML5...i ta zajebista grafika.. aż kurwa pogratulować trzeba.

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Chciałbym dodać ze układ strony wygląda idiotycznie i na 100% robił to gimbus nie znający nawet HTML5...i ta zajebista grafika.. aż kurwa pogratulować trzeba.

Zwykły sql injection i dostęp do Admina mamy, kto chce "niby" serwer?

DMT 😉

Opublikowano

Uważaj, podobno mają super technika który codziennie pokonuje setki działaczy z Anonymous.

hahha dojebałeś :D weź kurwa pingiem z cmd ich płożysz >.< ,przeprowadźmy ataki DDos ta tych kretynów tak nic się nie stanie bo to gimby ;_;

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Uważaj, podobno mają super technika który codziennie pokonuje setki działaczy z Anonymous.

Od backstage Administracja:

1383021_1385850544986959_2039689939_n.jp

DMT 😉

Opublikowano

widać że firma nie wypali.Ahhhh... i na co oni chcieli sponsoring? kasa na strone była i nie ma jej na serwer to żałosne... ale zdjęcia są mega xD

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Od backstage Administracja:

1383021_1385850544986959_2039689939_n.jp

Ty ich znasz czy co ? :D

Fajnie sie posmiac co nie :D ?

Pan miszczu hahah weź lepiej zrezygnuj.. nie wiem kto wgl wam zasponsorował maszynę ktoś chyba z wodogłowiem..

1379958827-U247153.png

Opublikowano

wziołem i chciałem zakupić u nich serwer żeby mieć beke a tu nagle pisze mi że serwer powinien za chwile pojawić się w zakładce moje serwer wchodze tam a tam go nie ma czy oni manualnie serwery dodają?? ha haha

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up panel daj do pobrania za free najlepiej i to wszystko nic więcej z tym nie zrobisz

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Ty ich znasz czy co ? :D

Pan miszczu hahah weź lepiej zrezygnuj.. nie wiem kto wgl wam zasponsorował maszynę ktoś chyba z wodogłowiem..

Pszypadkowo jęczał o sponsoring i mnie dodał na fejsbuku :)

Zbieram gimby i gimbusy na fejsie dodawajcie mnie https://www.facebook.com/MajsterVVirus :3

DMT 😉

Opublikowano

@up panel daj do pobrania za free najlepiej i to wszystko nic więcej z tym nie zrobisz

haha na choy ci takie coś ? nie ma sensu udostępniać ich strony bo byś się porzygał od kodu .. ,niech lepiej rozda maszynę zapewne vps ...

1379958827-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...