Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]PixelEvil.pl - krótko i na temat

MaŁyJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up ja chce parę linijek kodu sobie poszukam z miłą chęcią :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

VPS z Hetznera za 20 zł xD

mi się zdaje ze ten owy dedyk ,ale raczej vps jest z esdata.pl

@up ja chce parę linijek kodu sobie poszukam z miłą chęcią :)

ta weź sobie ta strone ,ale później narzekaj na atakiSQL Injection

1379958827-U247153.png

Opublikowano

nie dodalem cie bo wypierales sie ze nie jestes TheKrzysztofa :P

To czemu dodałeś mnie na fejsbusiu :c

mi się zdaje ze ten owy dedyk ,ale raczej vps jest z esdata.pl

A faktycznie było że esdata jest na skraju bankructwa i powoli zwijają interes to sprzedawali usługi za 30% ceny :)

DMT 😉

Opublikowano

@2up już upadł

@up uciągnie :P na spigocie sam testowałem :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zaklada hosting, a szuka sponora maszyny..., brak firmy, upadnie za kilka tyg.

A ja wam powiadam, że to będzie czołowy hosting jak FiberHost.pl :)

DMT 😉

Opublikowano

@up nom lepszy od ovh napewno :) i jeszcze pisał że współpracują z chumrką a dostałem od nich e-mail że aktualnie nie wspópracują(sponsorują) nikomu maszyn :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up nom lepszy od ovh napewno :) i jeszcze pisał że współpracują z chumrką a dostałem od nich e-mail że aktualnie nie wspópracują(sponsorują) nikomu maszyn :P

Przecież IP kieruje na Niemcy a oni mówią że Olsztyn xD

taaa juz to by nie uciaglo ani 5slot :P

Dobra obgadujcie dalej, nie mam do was sil ...

Tak się zachowuje przedstawiciel firmy. :ninja:

i ty myślisz ze refreszami to ci się uda? życzę powodzenia :)

Przy tej machinie myślę że tak xD
Opublikowano

@2up masz rację.Wystarczy wkleić skrypt php na stronę typu cba który pinguje wtedy szybciej padną ;)

@up a co ma lokalizacja ip do mojej odpowiedzi? mniejsza xD serwery chmurki są w niemczech ale oni sami są przedstawicielami w Polsce i nie mają siedziby nawet w Olsztynie zmyślona bajka. :P ale wy szybko odpowiadacie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

i ty myślisz ze refreszami to ci się uda? życzę powodzenia :)

Nie no przepraszam, ta strona jest tak zoptymalizowana tak szybko działa że nie położymy jej :c

DMT 😉

Opublikowano

ta dedyka mam jeszcze na 12mies i wyjeb :)

Mylisz się w zeznaniach. To jest VPS z chmurka.pl i tego się nie wyprzesz. Żaden dedyk, a na pewno nie opłacony na rok. Tracert do IP serwera testowego z strony głównej.

64931069776091802128.png

//ah zanim to napisałem to już tyle odpowiedzi

I nie mów mi o sponsoringu bo wystarczy, że przeczytają ten temat i się zdziwisz jeśli wgl mówiłeś prawdę.

07919872454565140601.png

Opublikowano

@2up ja chce i co się stalo z moim serwerem który zamówiłem 10 minut temu? nie mogę go nawet opłacić lol xD

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...