Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - czy warto ?

:.Maestro.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż od kilku dniu nurtuje mnie pytanie , czy opłaca kupić sobie PS3 ? wiedząc o fakcie że wychodzi niedługo PS4 . Mówię z góry że nie jestem zainteresowany kupnem PS4 ponieważ była by to sama konsola (bez gier) bo mam ograniczony budżet . Dochodząc do setna sprawy moje pytanie brzmi:

Czy na PS3 będą wychodziły jakieś jeszcze gry ? chodzi mi głownię o FIFE .

PS. Jaki sklep polecacie na zakup konsoli (Sklep internetowy) bez allegro ponieważ mam konto junior i nie zrobię zakupów powyżej 500 zł .

Opublikowano

Jeżeli kupno PS 4 zdecydowanie odpada, to zakup PS3 wydaję się dobrym pomysłem. Gry na nią jak UP wspomniał będą jeszcze wychodziły, a Sony będzie ją wspierać jeszcze 2 lata. Co do sklepu to np. RTV Euro AGD. Jeżeli chodzi o Fifę to ciężko powiedzieć ale 15, 16 napewno powinny się pojawić.

Opublikowano

EA oficjalnie poinformowało na tegorocznych targach E3, że tasiemce w tym FIFA będą wychodziły na PS3/X360 do 2017 roku. Nie zdziwię się jak do 2020 roku skoro jak już ktoś wyżej wspomniał nawet i na PS2 w tym roku jeszcze wydali. Oczywiście kupno tasiemca na jeszcze obecną generacje nie będzie miało najmniejszego sensu bo tylko będą zmieniać się składy oraz wygląd menu.

Konsolę się jak najbardziej opłaca kupić, jest naprawdę dużo konkretnych gier w które po prostu trzeba zagrać.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jesli nie interesuje Cie PS4 to warto wziąć PS3, bo support bedzie na pewno ponad 2 lata. Jest wiele gier, ktore sa ´must-have´ typu Uncharted, Killzone, inFamous, TLoU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...