Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jax, the Rapist

superkacpi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny ktoś robi tut, z zupełnie innym buildem niż u mnie, zastosowałem się, ale coś nie idzie mi na twoim :f

Opublikowano

PRAWIE Swietny build, Runki, materiesy, Maxowanie, wszystko to co ja Robie. Tylko że... Najlepiej jest wyfarmic sie na Early oraz starac sie zabijac zeby potem w mid game rozpierdalac z itemami: Trinity, Warmog.

Kupujesz to na starcie i jestes unkillable, po prostu niezniszczalny. Wbijasz sie w 5, masz 4k hp jesli masz Premade suppa lub cos to nie do zabicia, stunujesz kazdego zadajesz ogromny dmg, tankujesz w nieskonczonosc. tak mniej wiecej wyglada moja gra Jaxem xD... Pozdrawiam

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

po nerfach botrka nie opłaca się rashować całego tak jak było to na początku sezonu 3 i niektórym to zostało, a za to po buffie tri forca opłaca się go rashować, a jak trzeba mi ls to kupuje cutlass'a i jest ok... reszta itemów tylko sytuacyjnie... z tymi 2oma jax ora ;c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Słaby build. Gimperr robi Jaxa pod AP, a on jest lepszy od ciebie..Jesteś słaby. I wgl gunwo

hahahahaaa. Ale jesteś ujowyyyyyyyyyyyy

Radzę ci go usunąć ten pordnik. I wgl dla tobie nie radze wgl rzal ll9olll gimbo

ide possać mojemy chłopakowi

Opublikowano

Dzięki tobie zacząłem mainować jaxa ^_^.

Ostatnie 3 gry grałem jaxem i wygląda to tak:

26:9:7

14:11:6

11:3:1

Jechałem aatroxa, olafa, i khazixa.

Jednak ja wole maxować Q - daje więcej dmg niż W.

Robię też troche inny build:

Trinity

Botrk

Guinsoo

Guardian Angel/Warmog

Hydra

IE/BT

Przeciwnicy zazwyczaj poddają się w 20 minucie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jezeli chcecie aktualnie Masterki na Jaxa to sprawdzcie moj Lolking i wezcie Masterki: Off tank Top lane.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

BOTRK i Hex na Start a nie Trynity..... jako 3 można ale nie na start bo nic DMG nie ma...

w takim razie czemu item, który daje 25ad (blade) ma dać więcej ad niż Trinity+jego passive?

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co to ma być za build? fee

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

pierwszy botrk? co ty kurwa, bronze 6? raszuje się trinitkę i nic innego. młotek>shen i zbieramy an całą trinitkę. reszta w sumie dobrze.

w sumie, to wole zaczynać z "w" niż z "e". 

Ty chyba jesteś brąz 6. Botrk to jaxa jako pierwsze jest op a potem trinity

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

ale co wy sie kruca fuks spinacie?

gosc napisal ze to wg niego jest dobre, NIKT WAM TEGO DO CHOLERY NIE NARZUCA!

nie podoba sie poradnik to napiszcie lepszy i zamknijcie te ryje w koncu.

ode mnie masz lajka, build bardzo podobny do mojego, masterki i runki tez, chociaz ja runki biore czerwone na as i quinty na ad ;)

Opublikowano

średni build... ja wziąłbym zefira,ostrze zniszczonego króla  i potem taki item jaka jest sytuacja w grze, może to być np.czarny tasak,guinsoo,moc trójcy, i potem może omena, albo słoneczną i lecim z koksem :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...