Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minenext.png

Witam.

Chciałbym przedstawić Wam mój szablon strony oparty o HTML5 i CSS3.

Całość przystosowana jest do różnych rozdzielczości. Wystarczy zmienić szerokość okna przeglądarki aby się o tym przekonać.

Wszystko wygląda dobrze na smartphonie, tablecie jak i na wielkim telewizorze w salonie.

Z Media Queries nie miałem wcześniej za dużo styczności więc zapewne w wielu miejscach kod nie jest zbyt ogarnięty.

Validator nie pokazuje błędów także nie jest chyba tak źle.

Proszę o konstruktywną krytykę i oceny.

======= DEMO =======

https://dl.dropboxusercontent.com/u/47281070/minenext/index.html

>> PRZENIEŚ MNIE <<

download.png

*Wyrażam zgodę na modyfikowanie kodu szablonu.

Nie zgadzam się jednak na przerabianie stopki.

skana.png

W razie problemów służę pomocom (w miarę możliwości).

Opublikowano

Estetycznie i całkiem ok wykonane, jedynie co chciałbym zobaczyć już tylko z czystej ciekawości jest kod. Jeżeli jesteś tak miły to udostępnij download, wtedy byłbym mógł bardziej cokolwiek ocenić. ;) Jedynym minusem, który na razie zauważyłem jest to, że jest to strona serwera/serwerownii MineCraft, a strona wyglądem prawe w ogóle nie przypomina mi tej gry. To powinno być według mnie zmienione. Ogółem czekam, na możliwy download, jeżeli nie to cóż, jakoś przeżyję. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Estetycznie i całkiem ok wykonane, jedynie co chciałbym zobaczyć już tylko z czystej ciekawości jest kod. Jeżeli jesteś tak miły to udostępnij download, wtedy byłbym mógł bardziej cokolwiek ocenić. ;) Jedynym minusem, który na razie zauważyłem jest to, że jest to strona serwera/serwerownii MineCraft, a strona wyglądem prawe w ogóle nie przypomina mi tej gry. To powinno być według mnie zmienione. Ogółem czekam, na możliwy download, jeżeli nie to cóż, jakoś przeżyję. ;)

Pozdrawiam.

To miało być coś uniwersalnego. Coś co nada się nie tylko pod stronę o tematyce MC. W najbliższym czasie planuję jednak zrobić coś bardziej tematycznego.

Kod możesz przecież i bez plików sprawdzić :)

Super szablon mi się bardzo spodobał najbardziej podoba mi się JQuerry czyli te animacje w buttonach oraz logo :).

Wszystko oparte jest o CSS3 :)

@UP download ? Przecież kazikp zrobił ten szablon pod swoje serwery :) Pozdrawiam i bardzo ładny i przejrzysty Desing :)

Nie mam żadnych swoich serwerów. Szablon udostępnię wszystkim za darmo.

___

Dziękuję za opinie.

@Edit

Łapta dołnlołd.

Opublikowano

To miało być coś uniwersalnego. Coś co nada się nie tylko pod stronę o tematyce MC. W najbliższym czasie planuję jednak zrobić coś bardziej tematycznego.

Kod możesz przecież i bez plików sprawdzić :)

Gdybym nie miał małych problemów z dosłownie prawie wszystkimi przeglądarkami to może bym go przejrzał. :D Dziękuję za download. :)

Opublikowano

#Up,
A co ma szablon ten co podałeś do szablonu kazika? :O
Podobieństwa najmniejszego nie widzę :D
Fajny szablonik, chociaż nie w moim guście.
Czcionka strasznie lipna.
​Ogólnie spoko :)

Opublikowano

Hah. No to dojebałeś teraz ^^ Kupiłem szablon za 16$ żeby udostępnić go na forum. Brilliant idea!

Nie wiem czy ja ślepy jestem ale podobieństwa tam nie ma nigdzie. Nie wspomnę już o kodzie...

Opublikowano

Bardzo fajny szablon ;D Podoba mi sie w nim dosłownie wszystko. Nie wiem jak inaczej można o tym napisac.

Opublikowano

WOW!! :D

Zaczepisty szablon !

Miałbyś coś przeciwko gdyby użył go do swojej strony ModPack'a?

Oczywiście stopki nie zmieniam:)

Opublikowano

Dość ładny :). A wszystko zrobione w HTML 5 CSS 3 :D. Ile mniej więcej uczyłeś się tego języka i z jakich kursów korzystałeś?. Gdybyś mógł to odpowiedz na PW lub w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...