Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co kupić i gdzie latać

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niewiem co kupić i gdzie latać tak aby szybko i dobrze rozwinąć konto. Posiadam premium oraz konto:

3lf4 8 irkow apis (drony 4,5 lvl ulepszone)

Goliath (niestety nie mam aegisa)

Formacje : romb ćma serce szewron

2 havoki 2 herculesy.

Designy: z handlu oraz saturn

Posiadam 18 lvl 200 do 19

Chciałbym wiedzieć co mam kupić aby szybko rozwinąć konto i gdzie latać (na palladium za bardzo mi się nie chce)

Daję + :)

Opublikowano

Skoro nie chce ci się na palladium( co byłoby najbardziej opłacalne) to polecam kupno 2 hali i aegisa, no i bijesz wszystko co się rusza na x-6 x-7.

Opublikowano

Skoro nie chce ci się na palladium( co byłoby najbardziej opłacalne) to polecam kupno 2 hali i aegisa, no i bijesz wszystko co się rusza na x-6 x-7.

Tzn nie zawsze chce mi się na palladium jeśli to najlepszy sposób to polatam ale jeśli na pallce to jakie wrota bardziej opłacalne będą zety czy kappy?

Opublikowano

Zeta i Kappa bij trochę DK pobij kubiki z klanem/kolegami a urka sama wpadnie ;)

Opublikowano

Moje zdanie jest inne - kubiki bij w grupie - wyciągniesz więcej niż z wrót - mam na myśli czas poświecony na kubiki i na złożenie wrót, a potem na ich przejście - tym bardziej, że co tu ukrywać 3 fl4 to nie wymiatają za bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...