Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reaktywacja Aline2?

BlazeZeroThree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na starcie chciał bym nadmienić, że chcę kupić pliki Aline2.pl gdyż mam taką okazję, od samego Twórcy serwera ( Welesa ). Sam grałem na tym serwerze i bardzo mi się podobał :) szkoda mi wszystkich fanów itp. mam wolnego dedyka i $$$. Chciał bym reaktywować ten wspaniały moim zdaniem serwer, bez tak specyficznego IS-u itp. Chciał bym poznać wasze zdanie na ten temat.

Administracja w pełni moja. Wszystkie błędy naprawione, team dla Graczy a nie dla zabawy :) Nowa odslona serwera, bez tych starych błędów i olewania, po prostu Aline2 v2.0 :D

PS: Proszę nie pisać na pw konto nie jest moje, tylko wysyłam z niego tą informację.

Opublikowano

Oczywiście jestem na TAK ! Tylko jest jedno ale , czy wszystkie bugi zostaną naprawione( bo jak wiemy sporo ich było), z tego co wiem ( bo tak pisało na mgp) aline2 miało mieć swoja reaktywacje ale pod inna nawą

P.S mógłbyś jeszcze zmniejszyć wymaganą ilość expa na 147-151

Pozdro I3lacK ( może mnie ktoś kojarzy )

ZLkPCmV.png

Opublikowano

Oczywiście jestem na TAK ! Tylko jest jedno ale , czy wszystkie bugi zostaną naprawione( bo jak wiemy sporo ich było), z tego co wiem ( bo tak pisało na mgp) aline2 miało mieć swoja reaktywacje ale pod inna nawą

P.S mógłbyś jeszcze zmniejszyć wymaganą ilość expa na 147-151

Pozdro I3lacK ( może mnie ktoś kojarzy )

Bugi zostaną naprawione, exp sprawdzimy i jak będzie trzeba to zmniejszymy :) weźmiemy pod uwagę 147-151. Dojdą nowe misje PD

Bugi proszę wypisywać, wszystkie usuniemy.

Nazwa będzie prawdopodobnie zmieniona :)

Opublikowano

Jestem już na moim prawowitym koncie. Przed startem otworzymy betę trwającą 24h tj. prawdopodobnie sobota, exp wtedy x3, na start 90lv razem z dobrym eq. Wszyscy będą mogli wejś, zobaczyć i poszukacć bugów, za kazżdy znaleźony

otrzymacie DM o wartosci ok. 10zl.

Opublikowano

Świetny pomysł !

Jestem za !

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

To byl dobry serwer, tylko ten gownix Weles go zjebal z FRAJER AKA RUDY harnas.

Weles nic nie zjebał więc jak nie wiesz o co chodzi nie udzielaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...