Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T26E4 i Su-122-44

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Kiedyś dawno temu, za górami za lasami kupiłem sobie T26E4. Szło mi nim przeciętnie i nim nawet coś robiłem (non stop praktycznie losowanie na 9t -,- ).

Natomiast teraz po aktualizacji, w której został znerfiony to już totalnie nie umiem nim grać......

I teraz moje pytania:

1.Sprzedać T26E4 czy czekać aż WG zajmie się nim, żeby nie losowało go tak wysoko i, żeby go poprawili?

Czasami losuje mnie na 10tiery.

2. Czy jeśli bym go sprzedał i chciał kupić nowego, to czy Su-122-44 byłby dobry?

Grałem tym Su na teście, dużo odbija, dobry dmg, przeładowanie ok i co najważniejsze zarobek też jest dość duży jak na 7.

Poza tym losuje go w 90% na 7tiery.

Nie wiem już, bo do SP nie mam już sił za każdym razem moja gra nim kończy się porażką.

Ludzie mówią, że SP jest słaby i lepiej go sprzedać (przynajmniej to słyszałem). Natomiast

Su-122-44 gra mi się całkiem przyjemnie i nie mam zbytnio do niego zastrzeżeń.

Opublikowano

Sam osobiście sprzedałem T26E24 po tym sporym nerfie i tobie polecam zrobić to samo, ponieważ WG najprawdopodobniej nic z tym tankiem nie robi. Suczka jest dobrym tankiem ale niestety stwierdzam to z bólem SP zarabia trochę więcej. Podsumowując nałap kasy ile możesz na SP, później go sprzedaj i dołóż kasy i kup jagodę 8.8( na promocji oczywiście. Czasem zdarza się że jest zniżka o 2k golda). Liczę że pomogłem.Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Siema! Kiedyś dawno temu, za górami za lasami kupiłem sobie T26E4. Szło mi nim przeciętnie i nim nawet coś robiłem (non stop praktycznie losowanie na 9t -,- ). Natomiast teraz po aktualizacji, w której został znerfiony to już totalnie nie umiem nim grać...... I teraz moje pytania: 1.Sprzedać T26E4 czy czekać aż WG zajmie się nim, żeby nie losowało go tak wysoko i, żeby go poprawili? Czasami losuje mnie na 10tiery. 2. Czy jeśli bym go sprzedał i chciał kupić nowego, to czy Su-122-44 byłby dobry? Grałem tym Su na teście, dużo odbija, dobry dmg, przeładowanie ok i co najważniejsze zarobek też jest dość duży jak na 7. Poza tym losuje go w 90% na 7tiery. Nie wiem już, bo do SP nie mam już sił za każdym razem moja gra nim kończy się porażką. Ludzie mówią, że SP jest słaby i lepiej go sprzedać (przynajmniej to słyszałem). Natomiast Su-122-44 gra mi się całkiem przyjemnie i nie mam zbytnio do niego zastrzeżeń.

Nic nie zrobią mu już z mm.

Będzie go rzucało na 9t. Na 10 rzuca jak jesteś w plutonie.

Ja bym sprzedał sp i kupił suke.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Mam takie pytanie jeszcze trochę z innej beczki

Czy niemiecka Panthera M10 była by dobrym zamiennikiem tej suki?

Zastanawiam się tak, ponieważ nie wiem czy nie była by lepsza.....

ma może mniejszy dmg, ale lepszą szybkostrzelność, celowność (jak przystało na niemiecki czołg),

no może troszeczkę posiada za mało Peny, ale losuje na 6-7, a w Plutonie 8 i max 9.

Opublikowano

Zależy od stylu gry. Ja wole wychylić się , walnąć za 400 i się schować . Pantherą trzeba grać ostrożniej , bo nie dinga tyle co suka , jeśli suką umiesz się kątować potrafi odbić magiczne pociski.

Opublikowano

Ja bym zostawił tego golda..i jakby kasa była dokupiłbyś go na jakiś 8 tier inny np Lowe,T34,FCM...osobiście polecam T34..może kiedyś zniżka będzie na ten czołg..np na święto Bitwy USA..możliwe, że będzie zniżka do 10k Golda na niego..jakby nie było trzymaj tego golda po mojemu graj teraz jak grasz...będzie kasa to się dokupi bo masz już 7200golda..więc 5,5k golda za 100zł i masz Lowe,T34 ew FCM..

Opublikowano

Dobra sprzedałem Super "Shita" (xD) i kupiłem Su-122-44

Chciałbym się jeszcze tylko zapytać czy Dosyłacz pocisków, kamuflaż wystarczą na tego Td'ka?

Opublikowano

Daj dosyłacz, siatkę, wentylację, dokup mu kolorki. Jak wbijesz u wszystkich załogantów camo na 100% siatkę zmień na ulepszone naprowadzanie (chyba, że wolisz stać w miejscu cały czas i kampić).

Opublikowano

A lornetka nie była by przypadkiem dobra????

Czyli pierwszą umiejętność mam brać Kamuflaż?

Potem chyba u dowódcy już żarówka, a u reszty towarzyszy broni?

Opublikowano

Jezu Chryste, trzajta mnie...

Po pierwsze - na chuj ci BiA kiedy nie robisz go we wszystkich załogantach?

Po drugie: u kierowcy bierzesz Hamowanie Sprzęgłem, u dowódcy camo, przy 100% zmieniamy na Żarówę

Po trzecie - a bierz co ci się żywnie podoba, ja ci tylko radze ekwipunek brać.

A lorneta ci się przyda "w tak wykurwiście dużej liczbie przypadków"...

Opublikowano

@UP

Sorki , ale ja się na perkach nie znam. Zawsze się zastanawiam co brać, więc dziękuje ci za wytłumaczenie ;)

Teraz mniej więcej rozumiem, ale jeszcze pooglądam filmiki na YouTube.

;)

Opublikowano

Ja sprzedałem SP i kupiłem SU i jestem zadowolony,może mniej zarabiam ale średnio na bitwe to 2-4k dmg. Sredni shoot po 350-400. Udało mi sie IS'a na hita pare razy zdjąć.

Opublikowano

mam pytanie czy mozna sprzedac SP za golda czy dalej nie (pytam bo jestem po dlugiej przerwie i nie chce zakladac kolejnego tematu)

Do wczoraj kolego mogłeś do 0.8.8 aktualizacji

Opublikowano

Siema! Kiedyś dawno temu, za górami za lasami kupiłem sobie T26E4. Szło mi nim przeciętnie i nim nawet coś robiłem (non stop praktycznie losowanie na 9t -,- ). Natomiast teraz po aktualizacji, w której został znerfiony to już totalnie nie umiem nim grać...... I teraz moje pytania: 1.Sprzedać T26E4 czy czekać aż WG zajmie się nim, żeby nie losowało go tak wysoko i, żeby go poprawili? Czasami losuje mnie na 10tiery. 2. Czy jeśli bym go sprzedał i chciał kupić nowego, to czy Su-122-44 byłby dobry? Grałem tym Su na teście, dużo odbija, dobry dmg, przeładowanie ok i co najważniejsze zarobek też jest dość duży jak na 7. Poza tym losuje go w 90% na 7tiery. Nie wiem już, bo do SP nie mam już sił za każdym razem moja gra nim kończy się porażką. Ludzie mówią, że SP jest słaby i lepiej go sprzedać (przynajmniej to słyszałem). Natomiast Su-122-44 gra mi się całkiem przyjemnie i nie mam zbytnio do niego zastrzeżeń.

Tak jak wszyscy tu piszą sprzedaj t26e4 i kup su 122-44 , Napisze ci jego wady i plusy :)

+Camo ma dość dobre .

+Szybki reload coś około 6-7s wali po 350-488 .

+Jest szybki i mobilny , możesz szybko zmieniać pozycje tak zwanie " snajperska " .

+MM jest dość dobry ale nie za dobry ,

+Obrażenia od 2500-3000 na minute ( OP ? )

-Jest ślepy widzi tylko 320-330m jak się nie mylę .

-Pancerz za dużo nie obija ale zdarzają się śmieszne dingi .

-Długo skupia celownik :/

-Działo jest podobne do IS więc nie jest zbyt celne .

Kolejny minus największy z tego wszystkiego że ma tylko 4 załogantów , a ob268 , 263 mają po 5 jak się nie mylę .

Ogólnie co mi kumpel mówil H_WGuderian41 to fajnie się nim gra i zarabia , tylko jedynie co mu żal dupe w nim ściska to to że pestki kosztują po 1,100K :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...