Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się przewinąć filmik gta5

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam pytanie czy da się pominąć filmik w gta5? ponieważ telewizor jest w salonie i wszyscy tam oglądają ,a mam siostre która ma 10 lat a jak wiadomo w gta5 się czasem drastyczne sceny dlatego mam pytanie da się pominąć filmik w gta5?.Nie pisać odpowiedzi typu kup sobie swój telewizor i graj w pokoju ponieważ:

1.Nie mam miejsca nigdzie już bo komp itp..

2.I tak mi każdy lezie do pokoju ojciec by pograć na kompie,matka by dać na kaloryfer bzdety oraz siostra która mi włazi do pokoju zawsze aby wkurzać,grać na mojej komie itp.. dlatego nie ma dla mnie sensu kupować nowego telewizora i moje pytanie: Czy da się pominąć filmik w gta 5?(wiem że to już dużo razy powtórzyłem.) ;)

Opublikowano

Chodzi Ci o jakiś konkretny czy ogólnie o cut scenki ?

Większość da się je przewinąć, ale wtedy nie będziesz wiedział za bardzo o co chodzi w grze więc nie polecam : )

No i są takie rzeczy gdzie, np gdy kogoś torturujesz to się nie da przewinąć :P

Opublikowano

Chodzi mi o scenki takie zboczone np. po tym napadzie gdy trevor wiadomo co robił z ta kobietą da się to przewinąć? :P i napiszcie na jakim przycisku przewinąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...