Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Systemy linux

Amoraxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ma być ciekawe w tych systemach ?? zainstaluj kazdy to zobaczysz jaki jest

programy to sobie poszukaj sam, w repozytorium każdego linuxa są

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Witam,potrzebny mi spis ciekawych systemów linux z programami ddos.Dzieki wielkie za wszelką pomoc ; ) Pozdro

Serio?

Kolejny script kiddie?

Ściągnij sobie jakiś skrypt-gotowiec, albo napisz własny.

co ma być ciekawe w tych systemach ?? zainstaluj kazdy to zobaczysz jaki jest

programy to sobie poszukaj sam, w repozytorium każdego linuxa są

Nie każda dystrybucja Linuksa ma swoje repozytoria, nie w każdym repozytorium są te same pakiety. ._.

Ludzie, skoro nie wiecie o czym piszecie... to na cholerę piszecie? D:

Opublikowano

co mnie obchodzi jakie repozytoria ma w systemie konkretna dystrybucja, wystarczy je dodać jak potrzebuje bo większość ma, nie potrafi dodać to jego problem . na necie ma dziesiątki programów które tylko trzeba sobie ręcznie zainstalować/skompilować do swojej dystrybucji

praktycznie każda dystrybucja ma podstawowe narzędzia już w sobie i nawet niektóre już zainstalowane, tylko wysilić nie używany mózg by je mieć w systemie. w odróżnieniu od Windows mając Linux trzeba myśleć a nie klepać na podstawie tutoriali jak zainstalować i używać programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co mnie obchodzi jakie repozytoria ma w systemie konkretna dystrybucja, wystarczy je dodać jak potrzebuje bo większość ma, nie potrafi dodać to jego problem . na necie ma dziesiątki programów które tylko trzeba sobie ręcznie zainstalować/skompilować do swojej dystrybucji

praktycznie każda dystrybucja ma podstawowe narzędzia już w sobie i nawet niektóre już zainstalowane, tylko wysilić nie używany mózg by je mieć w systemie. w odróżnieniu od Windows mając Linux trzeba myśleć a nie klepać na podstawie tutoriali jak zainstalować i używać programu

Jak wspomniałem, niektóre dystrybucje repozytoriów w ogóle nie posiadają, ani systemów do ich obsłużenia. Na niektórych dystrybucjach jedyną opcją jest kompilowanie.

Poprosiłem o spis linuxów które zawierają to co napisałem, nie potrzebuje zbędnych komentarzy ; ) Dzięki

Grzeczniej trochę. Serio, to co robisz jest najdurniejszą rzeczą ze wszystkich możliwych.

Wystarczająco jest dzieciaczków bawiących się w wielkich (cr|h)ackerów na tym świecie. ; -)

Opublikowano

Z jednej maszyny nie wykonasz ddosu. Nie rozumiem ludzi którzy myślą że jak ściągną sobie BackTracka to będą hakjerami. Nie samymi linuxami człowiek żyje; trzeba sobie radzić na wszystkich rodzajach systemów. Zainwestuj 50 złociszy w bootera i wtedy się baw.

Opublikowano

DDoS - Distributed Denial of Service . Widzę że jesteś super pro elo profesjonalistą jeżeli wykonujesz DDoS z jednej maszyny... A co do tematu to Kali Linux chyba jest najodpowiedniejszym systemem do zabawy w "hakjera"

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...