Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to lepsze niż metin2?

(TaKaK)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol jest lepszy a jak aion vs metin 2 to na dzisiejsze czasy to lepszy bylby aion

Metin zawsze będzie metinem, nic nie przebije ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Tak to prawda. Teraz gra się w AION'a lub w Cabal'a. LOL, Metin, Tibia to już przeżytki.

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.League of legends właśnie dopiero ma swój rozkwit :) to jest teraz najpopularniejsza gra strategiczna.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Metin lepszy od aiona? HAHA. Wypowiedz 13 latkow ktorzy nie ogarniaja angielskiego chociaz i tak aion jest juz w polskiej wersji, nie gralem w bardziej rozbudowana gre niz w aiona, jesli nie miales okazji grac w tego typu gry to raczej sie za nia nie zabieraj bo nie ma tam 4 skilli jak w metinie :)

Opublikowano

Kazdy ma swoje gusta o nich sie nie syskutuje i tyle no i co dla mnie cabal fajny ale nie pogram bo nie idzie... wiec metek na 2 miejscu kasy szkoda a bym kupil gulid wars.

Sa rozne Typy kryteri radze ci pograc i zobaczyc

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Zależy od GUSTU !!!!!

"CHORY RAP , CHORE BITY I CHORA GADKA STYL TAK BRÓDNY ŻE MAJC SIE ZATKAŁ" :3

1382208889-U432388.png

"Dobrze znasz nas wejście w drzwi butem a jak masza jakiś problem to Ch*j ci w dupe"

Opublikowano

Metin lepszy od aiona? HAHA. Wypowiedz 13 latkow ktorzy nie ogarniaja angielskiego chociaz i tak aion jest juz w polskiej wersji, nie gralem w bardziej rozbudowana gre niz w aiona, jesli nie miales okazji grac w tego typu gry to raczej sie za nia nie zabieraj bo nie ma tam 4 skilli jak w metinie :)

Niekoniecznie 13 latków ;], ja do metina mam sentyment i jak dla mnie w porównaniu do nowszych gier na podobnej platformie metn jest lepszy ;)

Po prostu wg gustu.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dla mnie lepszy jest metin. Mam do niego sentyment i mysle, ze tak pozostanie :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Metin2 kozacka gra

Jak dla mnie nie ma lepszej gry online

jedynie CS jest porównywalny

Od początków Metin2 PL grałem tam, później ma chińskich privach, a później zacząłem robić swoje privy. Jakieś 2 tygodnie temu pobrałem aiona, wbiłem 19 lvl, ale nie wiem czemu ciągnie mnie z powrotem Metin2, może dlatego, że aion jest bardzo rozbudowany i nie chce mi się tego uczyć/myśleć, a metin2 jest już znany i mało rozbudowany ;) Dlatego polecam Metin2 :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Metin to klasyk oparty na ItemShopie. Chociaz powiem szczerze ze sam gralem w niego pare lat. Ale porownywanie Aiona z Metinem to jak porownanie CS'a z Call of Duty.

Opublikowano

pamietam czasy jak sie grało w metin 1 ale teraz to już gram w metin 3 bo metin 2 sie zrobił nudny wy też spróbujcie jest już duszo amerykankoreanskim srwerow i warto se pograc na takim bo gra warta uwagi dobrze ze nie jest placona tak jak wow bo tutaj przynajmniej moga pograc wszyscy przez co sa bardziej ogarnieci gracze a w takich placoncyh grach to jest pelno dzieci bo se kupują i graja po godziny a ja se wejde na metin 3 i gram z innymi graczami grajacym na nie placoncyh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...