Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy damy rade ??

Blue-Berry

Czy damy rade z niemcami ??  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak myslisz czy polacy wygraja dzisiejszy mecz ?

• Tak
      18
    • Nie ma bata
      28
    • Jaki mecz?
      2
    • A chu! mnie to obchodzi
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie jak dla mnie to kiepsko graja , ale juz jest coraz lepiej

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie wygraliśmy z Niemcami, ale może teraz Bóg nam pomoże i wygramy. o.O

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja tez cos czuje ze leo cos ma na niemcow i wygramy a tak apropo tez sie pisze

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Wybrałem: A chu! mnie to obchodzi

Nie interesuje mnie piłka, w ogóle to tylko bieganie w tą i w tą xP. No, prawie.

Jakoś mnie nigdy nie intersowała piłka, ale na wszelki wypadek starszy kupił 3 sześciopaki xP. Żywiec. Mniam!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

haha, jak oni nas smiechem zabija na boisku, a slyszeliscie ta piosenke na te euro.ja pierdole co to ma byc za nutka,posluchajcie se.Albo co bylo te euro w pisence to jakas isis ge, sie wyklula i spiewala jakies gowno ja pierdole co to kurwa ma byc,hahaha(sry za przeklenstwa).

up@ hehe

Opublikowano
Jak nie my , to Kto ?? xD

Niemcy.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Podoliski zdrajca, powiesić go za jajca!

Opublikowano

Up: =o lol^^

yhyy... już jest 2:0. Zal druga bramka ewidentnie była przez obrońce, nie pamiętam który to był^^

Opublikowano

2:0 dla niemcow rozumiem xD a do ktorej mecz trwa ? ^^

Opublikowano
Podolski kurwa zdracja, zajebe kurwe i powiesze na ścianie jego jajca!

Taki wymyśliłem opis ;D

Opublikowano

KURWAAAA! powinno byc 2:1 tam był przed linia ale to bład jebanego sędziego... kurwa jebane szwaby ciagl udawał i kwiczały na glebie żeby miec piłke!! Wiadomo ze tera bedzie Walka z niemcami jak rok temu 100 - 100 jak mowil do polakow dowidzenia! KURWA JEBAC FASZYSTOW JEBANYCH KURWA PODOLSKI JUZ KURWA NE JESt POLAKIEM ZAJEBAC SZMATE!!!!!! było słychac jak polacy krzyczeli PODOLSKI TY KURWO!....... jestem tez za tym! kurwa polak polakowi strzela zajebac szmate jebana!!!!

Opublikowano

spokojnie U.u to tylko mecz.... i co z tego ze strzelal bramki? mial okazje to tak zrobil taka jego rola a co do Klosego nie masz watow? tez polak -.-" wiec ina niego najedz... tak zarabia to jego praca i pasja wiec daj sobie siana bo to zenujace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...