Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatny bot SilkroadR

Mroz3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Jako, że wróciłem sobie do gry i obecnie gram na SilkroadR to chciałbym zakupić sobie bota.

W obecnej chwili używam darmowego CenterBota, ale nie jest to szczyt marzeń.

Czy w obecnej chwili jest możliwość kupienia któregoś z płatnych botów jeśli nie pamiętam kont dostępowych których używałem kiedyś ?

Głównie chodzi mi o Sbot/Sroking, bo kiedyś jak używałem Mbota to był on jedną wielką pomyłką

10465336176777382411.png
Opublikowano

phbot -->

www.projecthax.com

lub sbot

www.bot-cave.net

w Sbocie jest dostępna możliwość robienia nowego konta , tyle ze musisz płacić przez paypala, a phbot jest o wiele tanszy ;) do wyboru do koloru

aa , w phbocie masz 2 dni albo tydzien do wyprobowania ;)

Opublikowano

@up

W tym sęk, że konta do sbota nie idzie założyć :D

Czy to konto zostanie założone bezpośrednio w chwili kupienia licencji sbota ? :D

10465336176777382411.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

aldona jak zrobiles łaś to konto ? ja zalozylem ale jak wpisuje chasła itp do bota nie działa . pisze ze złe pasy a sa dobre i zaplacilem normalnie paypalem 22 zł przez karte płatniczą itp ;/ o co chodzi nie przyszło mi na email zadne potwierdzenie itp ani verivikacja przy rejestracji o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...