Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wydajnosc a cena? ktory lepszy...

komputerowyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/msi-ge60-fhd-i7-3-4ghz-8gb-ssd128gb-1tb-gtx760-2gb-i3661839259.html

znalalzem takiego laptopa jeszcze , czy jest on lepszy od tego lenovo y580 wydajnosciowo?

moje pytania:
1. lepszy procek 3 generacji czy 4-tej???
2. slyszalem tez ze te laptopy troszke sa glosne.. a najbardziej halasuje dysk twardy :( czy to prawda czy da sie toz niesc
3. oba laptopy sa bez systemu za ile mozna kupic system do laptopa i czy lepszy do gier jest windows 7 czy 8?? (mam xp, mialem kiedys viste w starym laptopie)

Opublikowano

Wiem tylko,że nawet jak będzie głośny to nie aż tak aby nie dało się tego znieść.Przecież nie zrobiliby takiego laptopa który warkocze tak głośno,że się nie da grać.

Oryginalny system kosztuje około 400zł więc jest to duży wydatek.Ja polecam po prostu samemu sobie pobrać i zainstalować system lub u informatyka za 50zł.

Ja bardziej ufam windows 7 niż 8 bardziej jestem do niego przyzwyczajony nie mówię,że 8 może być gorszy.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Do gier 8. Laptop wiadomo że lepszy wydajnościowo, ale też o tysiąc droższy. Podaj dokładny budżet, bo za 4k masz też Y500 z SLI ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...