Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile można mieć kont w grze?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jest taka sytuacja, że ja mam swoje konto i przychodzi do mnie koleżanka pograć na moim kompie na swoim koncie i kuzynowstwo też ^_^ I czy ja muszę to zgłosić? Bo ostatnio kuzynowstwo już nie gra bo im naprawili komputer i gram tylko z koleżanką, ale teraz nie mam kontaktu z kuzynowstwem bo wyjechali i nie wiem jakie mają konta i ile, żeby to zgłosić :/ co mam teraz zrobić??
Chodzi mi o to, czy to dozwolone i musze zgłaszać..,

Wiem, że jeśli np mój kuzyn dostanie bana to wszystkie konta w tym moje również, ale wiem, że tak się nie stanie i czy w takim przypadku również muszę to zgłaszać ??? Czy bana za to nie dostane ale to na własną odpowiedzialność dzielić IP.

Opublikowano

w sumie nie , jeśli konta nie współpracą ze sobą na koszt jednego z kont

jak masz na serwerze polskiego GM albo support gry , spytaj tam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Po co masz to robić ? Sama siebie chcesz udupić ? Przepraszam za wyrażenie.
Ja z bratem też gram w Aiona, a jesteśmy na tym samym IP. konta nie działają na korzyść z jednych stron, handlowania czy coś, więc po co ?

Opublikowano

no, moje też nie działają na korzyść jednej ze stron, więc czemu by tego nie zgłosić? Jak mnie mają zbanować to od razu.. a nie grać z ciągłym strachem o bana..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...