Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians [Dedyk] [Easy]

`Kirito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro ktoś tepnął inna postać na tą mape to widocznie drugą też musiał wbić nie? Japierdole, problemy macie jak cholera.

Stary ty myślisz ? Zwoje powrotu od starszej pani ... np kolega zrobił zwój na mapie od 140 i dał swojemu koledze z reala ... rozumiesz ?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj skan łatki, może być z Twojego antywirusa na PC, ale musi być widoczne to, że skanowałeś na pewno łatkę.

Daję 2 godziny.

Dodaj też skan klienta. Przeskanowanie komputera nie gwarantuje nam, że na Twoim PC był wtedy klient.

Lecz sie, bo ktoś kurwa bedzie kupował innego antywirusa tylko dlatego, ze masz takie humorki?

@up[

a niech sobie daje no i co z tego? dupa cie boli ze ty nie potrafisz lvla wbic?

Opublikowano

Dodaj skan łatki, może być z Twojego antywirusa na PC, ale musi być widoczne to, że skanowałeś na pewno łatkę.

Daję 2 godziny.

Dodaj też skan klienta. Przeskanowanie komputera nie gwarantuje nam, że na Twoim PC był wtedy klient.

Zaraz dodam.

Czemu ten serwer kurna nie działa?

Bo może łatki nie pobraliście?

Wszystko działa nie ma problemu z zalogowaniem

PS

Zapraszam na kolejny odcinek ;)

http://youtube.com/watch?v=6xWqozaXpQU

JI5Zwld.png

Opublikowano

Widac , administracja to 15 letnie dzieciaki nawet nie raczą odpisac . 1/4 SERWERA MA PROBLEM KURWA LUDZIE ,

minelo ile ? prawie 2h i administracja nie dala zadnego kurwa sladu zycia ..

Zachowujesz się jak gimbus, a nie jak normalny gracz.

Niektórzy mają życie nie tak jak np. Ty.

Jak to nie pomoże to nie wiem.

Gra po 200 osób i jaka 1/4 ma problemy?

http://speedy.sh/4ekdf/pack.7z

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f1173b3ebaafad1ac0da12f9cdcd0ae8934be1b0c03918703f48306094d3a072/analysis/1382898096/

JI5Zwld.png

Opublikowano

Zachowujesz się jak gimbus, a nie jak normalny gracz.

Niektórzy mają życie nie tak jak np. Ty.

Jak to nie pomoże to nie wiem.

Gra po 200 osób i jaka 1/4 ma problemy?

http://speedy.sh/4ekdf/pack.7z

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f1173b3ebaafad1ac0da12f9cdcd0ae8934be1b0c03918703f48306094d3a072/analysis/1382898096/

Dobrze ' kolego ' 3h temu moze 4 napisalem ci na pw . Nie dostalem odpowiedzi i sie wkurwilem wiesz czemu .

I zaden 14 / 15 latek nie bedzie mnie obrazal od gimbusow . Nie wiesz do kogo piszesz , chcesz zablysnac . Nie wiesz ze ktos jest starszy od ciebie , a koxisz .

@T Ten twoj pack 'gowno' pomogl .

1601429.jpeg

Opublikowano

Serwer z pewnością mogę polecić lecz ma jeden - jest nim członek teamu Kirito

ten człowiek ma chyba nie równo pod sufitem ? Chamsko zachowuje się wobec graczy , i od kiedy admin przeklina do graczy ?

Lecz sie, bo ktoś kurwa bedzie kupował innego antywirusa tylko dlatego, ze masz takie humorki?

@up[

a niech sobie daje no i co z tego? dupa cie boli ze ty nie potrafisz lvla wbic?

Chyba nie wiesz co i do kogo piszesz " dzieciaku " osiągnąłem więcej w życiu niż ty.

Nie dupa mnie nie boli bo osiągnąłem 160 poziom na serwerze więc daruj sobie :)

Jesteś takim kozakiem ? to come on " PW "

Opublikowano

ten człowiek ma chyba nie równo pod sufitem ? Chamsko zachowuje się wobec graczy , i od kiedy admin przeklina do graczy ?

Chyba nie wiesz co i do kogo piszesz " dzieciaku " osiągnąłem więcej w życiu niż ty.

Wkoncu czlowiek ktory mnie rozumie ... i ktory uwaza ze kirito to yhm juz nie bede obrazal

@T Podacie jakas latke /??/ czy mam szukac innego serwera

@OFF Kirito widzialem twoj text na forum .

Płaczą że wbić nie mogą, nie moja wina, może mają zagraniczne IP albo mają zainfekowany pc i są po prostu PC zoombie które ip zablokował firewall ;p

I co ze mam zagraniczne ip ? Nic bo na r//ie , x////a , b///ore moge wbic

Nie mam zainfekowanego pc'ta bo co 3 dni robie scan , a dzisiaj jest 3 dzien i nic nie wykrylo .

TO JEST kur** WASZA WINA , NIE POTRAFICIE ZROBIC CLIENTA SERWERA

Ja na waszym miejscu bym zrobil tak ;

Dal bym all laki do clienta , potem je z mpc wypierdolil bo tylko temat zasmiecaja , spatchowac tego clienta . I dac dobrego dzialajacego clienta na mpc ?

I CO , KU((( Trzeba myslec a nie lizac dupe graczą eventami zeby wbijali i zapraszali znajomych

1601429.jpeg

Opublikowano

Jak ja niby Wam mam pomóc...

Może macie ZAGRANICZNE ip, wszystkie zagraniczne IP są poblokowane.

Czemu? Żeby ograniczyć DDoS'y.

Wejdźcie na forum ja zrobię temat i tam będziecie dawali prośby o dodanie do wyjątków a jak Flourine wejdzie załatwie to.

@

Co do tego że jestem "chamski".

Kiedy? W grze? Na komendzie /n?

Nie macie pewności...

Robię Wam eventy, próbuję załatwić coś żeby było lepiej, ale niee osobę która się stara najlepiej hejtować.

Osoby które tutaj nic nie robią i się pojawiają raz na 2-3 dni to nic nie napiszecie że ich nie ma.

Nie daje Wam ratów codziennie bo by był 4fun a nie Easy.

Tyle w temacie.

@Edit

Jeśli nie macie zagranicznego IP a wbić nie możecie to wgrajcie pierw tak.

1. Od nowa rozpakuj clienta

2. Do clienta wrzuć PIERW łatke 103 mb.

3. Do clienta wrzuć łatkę 11 mb.

4. Odpal clienta przez plik Ravians.exe

Jeśli to nie da rady to wyłączcie zaporę albo dodajcie do proces Ravians.exe do wyjątków.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Taki członek teamu przeklina, który ma dość pytań od nieporadnych ludzi. Wbił na mapkę 140 137 lvlem, straszne. Myślisz że team nie ma ważniejszych rzeczy do roboty tylko takie pierdoły? Zresztą expa na mapie 140 jest nie wiele większy od tej na 100, więc wiele gośc nie zyskał.

Widac , administracja to 15 letnie dzieciaki nawet nie raczą odpisac . 1/4 SERWERA MA PROBLEM KURWA LUDZIE ,

Skoro 1/4 ma problem a 3/4 gra to raczej nie wina administracji, tylko tej 1/4 że są nieogarami. Mi wszystko normalnie działa, jak masz problem to ściągnij patchera, on ci pobierze wszystko i powinno działać. A jak nie to masz problem :D nie nasza wina, może masz zasyfionego kompa

Opublikowano

no i gówno, kirito odszedł, to ja też miło się grało, hej !

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

I chuj, raz mi się udało bmem wbić max i zrobić eq to okazało się że Bm na tym serwie ssie. Serwer fajny, polecam, ale już tu grę skończyłem. I jeszcze Kirito odszedł, wcześniej Harnas. Z tych co coś robili to tylko Flourine został, reszta tylko oxy, zuo itp. Może jeszcze technicy coś robili, chociaż patrząc jak nie mogą naprawić pd ze szkat bossów (nie działa), mikstury mądrości (też nie działa), bao bao, hp na - po tp to wątpię żeby coś robili. czuję że serwer padnie w ciągu kilku dni.

Opublikowano

I chuj, raz mi się udało bmem wbić max i zrobić eq to okazało się że Bm na tym serwie ssie. Serwer fajny, polecam, ale już tu grę skończyłem. I jeszcze Kirito odszedł, wcześniej Harnas. Z tych co coś robili to tylko Flourine został, reszta tylko oxy, zuo itp. Może jeszcze technicy coś robili, chociaż patrząc jak nie mogą naprawić pd ze szkat bossów (nie działa), mikstury mądrości (też nie działa), bao bao, hp na - po tp to wątpię żeby coś robili. czuję że serwer padnie w ciągu kilku dni.

Co ty pieprzysz, ze mikstura 100% nie dziala jak dziala ?? Tak samo PD ze szkat tez dziala ;]

Wzialem miksturke 100% mialem o pare % wiecej za spota na mapie 140. Uzylem do tej miksturki PD ze szkaty to mialem jeszcze wiecej % za spota. Kumpel na 170 lvl za spota z 2x PD zlolozonym na postaci + miksturka 100% mial 20% na 170 lv za spota.

Nie ma innych technikow jak Flourine.

Tak sie go kurwa czepiacie i hejcicie a wiem, ze nakurwial nocki by ogarnac padanie, wywalanie, odpinanie bazy itp itd.

I jako jedyny zapierdalal by bylo dobrze, bo tylko on jest technikiem bo nikomu innemu nie dal dostepu ;]

A Kirito prawie codziennie dawal raty na minimum godzine robil eventy i staral sie ogarnac graczy.

Czego wiecej chcieci ? Tylko reklamy by na serva wbilo wiecej typa.

A i ten 1 bug z bao-bao to pewnie parenascie minut roboty, tylko ze Flou jest jedynym technikiem i woli ogarnac wazniejsze bledy niz jakies bao bao ktore podczas TP daje pare kk HP na minusie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To dziwne, bo ja z miksturą expa i pd ze szkat dostawałem tyle co bez nich. Jedynie pd z biologa działa. I nie pierdol bajek o 2 pd i miksturze bo po 1 nie da się założyć 2 pd naraz, a po drugie Flourine sam gdzieś na forum pisał, że albo pd, albo miksturka mądrości, oba naraz nie działają. A Flourine się nie czepiam, bo jak w sobotę i niedziele zaraz po starcie były problemy z serwem to on cały czas na forum pisał co się dzieje i co robi, widać było że się stara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...