Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd wziąść NXCash?

ZaiKo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd to brać?

W sumie to są 3 sposoby.

-Pierwszy i najłatwiejszy to robienie reklam, ale przy tym trzeba trochę posiedzieć i wydać 5 zł na starter, z tym że nie zawsze dochodzą.

-Drugim sposobem to poprostu kupno.

-Trzecim, najtrudniejszym i najrzadszym to konkursy.

Osobiście polecam Ci kupić starter za 5 zł z PLAY (chyba najczęściej na nim dochodzą), odpalić poradnik i robić :)

Tutaj masz spis aktualnych reklam:

http://www.mpcforum.pl/topic/773362-spis-aktualnych-reklam-nexon-cash/
Opublikowano

nie rób reklam bo to jest oszustko nabijasz sobie pare k NX i po 20 -15 dniach dostajesz Blocka juz to mam to z 3 kontem. ;/

Opublikowano

nie rób reklam bo to jest oszustko nabijasz sobie pare k NX i po 20 -15 dniach dostajesz Blocka juz to mam to z 3 kontem. ;/

Stuknij się w głowę. Bana możesz dostać za to że zmienisz ip lub za hacki. Jak za robienie reklam może być ban skoro Nexon to udostępnia i na tym zarabia? Myśl logicznie i nie siej fermentu na forum.

Opublikowano

Stuknij się w głowę. Bana możesz dostać za to że zmienisz ip lub za hacki. Jak za robienie reklam może być ban skoro Nexon to udostępnia i na tym zarabia? Myśl logicznie i nie siej fermentu na forum.

Nie wiesz kolego to się nie odzywaj ciekawego za co dostałem bana mam to przetestowane :)

komp po formacie nigdy hck nie używałem bez robienia NX nie dostawałem blocka , dopiero po zrobieniu dostałem blocka , oraz nie zmieniałem IP.!

Opublikowano

Nie wiesz kolego to się nie odzywaj ciekawego za co dostałem bana mam to przetestowane :)

komp po formacie nigdy hck nie używałem bez robienia NX nie dostawałem blocka , dopiero po zrobieniu dostałem blocka , oraz nie zmieniałem IP.!

Ale po co Nexon Bannuje za coś co sam udostepnił... Twoja wypowiedz nie trzyma sie kupy...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Ćpaj więcej :>. Nie można za to dostać bana bo to jest legalne

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jeśli nie zmieniałeś IP ani nie używałeś hacków itp. to nie mogłeś dostać żadnego bloka.

Ja z reklam nazbierałem lekko 15k NX i wszystko działa.

A poza tym pierwsze słyszę żeby za robienie legalne robienie reklam można dostać blocka...

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Jeśli nie zmieniałeś IP ani nie używałeś hacków itp. to nie mogłeś dostać żadnego bloka.

Ja z reklam nazbierałem lekko 15k NX i wszystko działa.

A poza tym pierwsze słyszę żeby za robienie legalne robienie reklam można dostać blocka...

Tylko , zależy jakimi sposobami robicie reklami , robicie tak że nie żżera wam kasy z fona ?

podajecie nr telefonu a na karcie macie 0 zł , to jest raczej moim zdaniem niedozwolone za darmo nic nie ma.!

W4rrock kolego zapraszam na Ts jeśli chcesz pogadać , wkurwia mnie takie coś.

Opublikowano

Tylko , zależy jakimi sposobami robicie reklami , robicie tak że nie żżera wam kasy z fona ?

podajecie nr telefonu a na karcie macie 0 zł , to jest raczej moim zdaniem niedozwolone za darmo nic nie ma.!

No i znowu mącisz. Nexon nic do tego nie ma czy my to zrobimy za darmo czy nie. To nie Nexon oferuje nam usługę, tylko np Akazoo. Nexon nawet nie wie czy my wydaliśmy pieniądze czy nie. To serwisy na których robimy reklamy decydują czy została ona wypełniona i albo wysyła to do systemu Nexona albo nie.

P.S

raczej moim zdaniem

Dobrze to nazwałeś.

Opublikowano

Darmowe reklamy są darmowe i są po to by ludzie je robili. Nexon udostępnił to po to by ludzie to robili. Nexon nie jest aż tak pazerny na kase, by za to banować.. Oni i tak swoje zarobią udostępniając takie coś. Za to bana nie może być, a jeśli dostałeś to odwołaj się do nich. Nigdy, ale to nigdy nie widziałem wypowiedzi że za takie coś jest ban. Musiałeś kiedyś używać hacków/bugów i dopiero niedawno rozpatrzyli raport :)

Opublikowano

W4rrock kolego zapraszam na Ts jeśli chcesz pogadać , wkurwia mnie takie coś.

Reklamy robię zawsze na innej karcie na której mam konto na minusie chyba od 2 lat, podaję numer, przychodzi pin, wpisuję i tyle...

Czasami dojdzie a czasami nie i jakiś nie dostałem żadnego bana/blocka itp. więc ty też nie powinieneś nic takiego wyłapać chyba że używałeś wspomagaczy do gry

982831457370434390167.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...