Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co islam robi z dziećmi

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko tradycjom, dopóki nie są krzywdzące dla innych. Jeśli ustanowię sobie tradycję, że każdego piątku zabijam dwie osoby poprzesz to, ponieważ to moja tradycja?

Opublikowano

Cywilizowanych ludzi... hmm... wiesz dla nas normalnym jest jedzenie drobiu, dla niektórych to może być absurd. Jest wiele kultur, wiele wyznań i wiele tradycji. Do niektórych nie jesteśmy w stanie się przekonać, bo żyjemy w zupełnie innym świecie i otoczeniu, ale to nie znaczy, że nie powinniśmy ich tolerować. Coś, co dla nas jest nienormalne dla innych jest chlebem powszednim.

Tak, gardzę. Zarówno małolatami, którzy propagują rasizm dla szpanu, jak i dorosłymi ludźmi o głupich poglądach. Z tym, że ja nie oceniam ludzi, a jedynie nie popieram ich poglądów. Są pewne sprawy, których nie można akceptować, a przykre jest, że ludzie właśnie najchętniej obnoszą się z nienawiścią do innego człowieka.

Pamiętasz, żebym pytała Cię o opinię? Nie? No właśnie, więc zamknij pysk i wyjdź z domu skoro jesteś na tyle ograniczony, żeby gadać takie głupoty. Założę się, że jesteś małym dzieciaczkiem, który szpanuje swoimi świetnymi poglądami w internecie, a w życiu srasz w gacie.

Po 1 nie 2 drugie też nie przykro mi pomyliłas się - jak zwykle zresztą a Teraz wyjdź poszukaj gdzies info i zobacz jaka religia kozojebców jest skurwiona, ścinanie głowy maczetą za jedzenie kanapki z szynką Nie jest normalne do chuja pana to jest XXI wiek nie XV

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie kurwa Ci co bronia kozojebcow to wielki - dla nich

comment_LcqhLiszU0LH0en9B18AbzaaU1l5P5A4

Tyle w temacie ELO

Jak ci zrobia wjazd na chate z maczetami to inaczej bedziesz gadał.

Kurwa, lepszego miejsca o dyskusji na temat religi kurwa nie mogliscie znalezc tylko forum na którym srednia wieku to 13lat, tutaj każdy jest pseudo jp jebac boga co do czego na rózaniec o 18 zapierdala wiec duzo tu nie podyskutujecie.

Co do Islamu, niech sobie zyją jak tam chca ja mam wyjebane do póki w naszym kraju tego skurwysynstwa nie bedzie.

Opublikowano

Co do Islamu, niech sobie zyją jak tam chca ja mam wyjebane do póki w naszym kraju tego skurwysynstwa nie bedzie.

Może nie jest ich tak wielu jak np. w Anglii, ale jednak trochę jest.

Opublikowano

Przecież już jest. Może nie jest ich tak wielu jak np. w Anglii, ale jednak.

Być są, ale chodzi mi o bycie na wieksza skale, bo aktualnie liczbe tych dziadów mozna policzyć na palcach jednej ręki. Na ulicy ich od tak nie spotkasz;)

Opublikowano

Być są, ale chodzi mi o bycie na wieksza skale, bo aktualnie liczbe tych dziadów mozna policzyć na palcach jednej ręki. Na ulicy ich od tak nie spotkasz;)

Nie ma tego syfu u nas bo są ludzi którzy walczą z tym gównem, gdyby całe sapołeczeństwo w Polsce posiadało poglądy podobne do poglądów miyoshi to ona by w wieku 8 lat została żona jakiegoś ciapatego(z przymusu oczywiscie) a my bysmy mieli kurwa meczety wszedzie a wszystkie nasze tradycje poszly by w pizdu,

jedyne ciapaki -muzulmany ktore sa w porzadku to Turasy

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie ma tego syfu u nas bo są ludzi którzy walczą z tym gównem, gdyby całe sapołeczeństwo w Polsce posiadało poglądy podobne do poglądów miyoshi to ona by w wieku 8 lat została żona jakiegoś ciapatego(z przymusu oczywiscie) a my bysmy mieli kurwa meczety wszedzie a wszystkie nasze tradycje poszly by w pizdu,

jedyne ciapaki -muzulmany ktore sa w porzadku to Turasy

i dobre kebaby maja :D

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tematu, bo pewnie większość postów to marudzenie, jaki islam zły nie jest. Prawda jest taka, że duża część osób wypowiadających się tutaj nie ma żadnej wiedzy na temat tej religii. Poza tym nie można oceniać całości po pojedynczych przypadkach, bo zawsze trafi się jakiś idiota, który zaniża poziom danego społeczeństwa.

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tematu, bo pewnie większość postów to marudzenie, jaki islam zły nie jest. Prawda jest taka, że duża część osób wypowiadających się tutaj nie ma żadnej wiedzy na temat tej religii. Poza tym nie można oceniać całości po pojedynczych przypadkach, bo zawsze trafi się jakiś idiota, który zaniża poziom danego społeczeństwa.

Jedyna osoba, która dobrze mówi. Z resztą mądrze. Widząc wypowiedzi osób wyżej o "kozojebcach" i tym podobnych tracę wiarę w społeczeństwo.

Opublikowano

"Nie każdy muzułmanin jest terrorystą, ale każdy terrorysta jest muzułmaninem."

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...