Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co islam robi z dziećmi

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Islam nie jest złą religią, nie wolno obrażać ich wyznania, bo muzułmanie są niestety bardziej religijni od chrześcijan, przynajmniej porównując do Polski.

To, że są nakazy św. wojny itd. to ich wierzenia.

W każdym razie obrażając islam, obrażasz też naszego Boga. Jeśli jesteś chrześcijaninem.

Opublikowano

Islam nie jest złą religią, nie wolno obrażać ich wyznania, bo muzułmanie są niestety bardziej religijni od chrześcijan, przynajmniej porównując do Polski.

W każdym razie obrażając islam, obrażasz też naszego Boga. Jeśli jesteś chrześcijaninem.

Wedlug naszego boga nie można zabijac .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Skąd wiesz w ogóle co miał przedstawiać ten filmik? Mi się wydaje, że ojciec, czy ktokolwiek to jest, tego dziecka nawet mocno nie bił. Może po prostu pokazywał mu jakieś sztuczki, czy coś tam innego. Islam to jest zupełnie inny świat i mają zupełnie inne wartości i nie możemy ich oceniać przez pryzmat filmiku, na którym tak naprawdę nic się nie dzieje.

Opublikowano

Skąd wiesz w ogóle co miał przedstawiać ten filmik? Mi się wydaje, że ojciec, czy ktokolwiek to jest, tego dziecka nawet mocno nie bił. Może po prostu pokazywał mu jakieś sztuczki, czy coś tam innego. Islam to jest zupełnie inny świat i mają zupełnie inne wartości i nie możemy ich oceniać przez pryzmat filmiku, na którym tak naprawdę nic się nie dzieje.

Pokazywał różne sztuczki ? haha.

Co z tego, że to jest dobra religia czy coś ? Tu chodzi o tego człowieka, to jak nic znęcanie się nad dzieckiem. Oglądnęłaś to do końca ? Debilizm.

Opublikowano

Wedlug naszego boga nie można zabijac .

Według islamu również, poniekąd:

Ktokolwiek zabija człowieka -a nie byłaby to kara za morderstwo lub szerzenie zła na ziemi - to tak, jakby zabił wszystkich ludzi

@up

Ale Miyo ma rację, bo wypowiedziała się w sprawie wiary, a nie tego człowieka.

Opublikowano

Pokazywał różne sztuczki ? haha.

Co z tego, że to jest dobra religia czy coś ? Tu chodzi o tego człowieka, to jak nic znęcanie się nad dzieckiem. Oglądnęłaś to do końca ? Debilizm.

Islam to religia pokojowa a kto sie z tym nie zgadza powinnien zostac zabity

@Miyo

Tak, tak, pokazywal mu sztuczke dotyczaca latania i upadania

A co Wy wiecie w ogóle o Islamie? O zwyczajach, które tam panują? Dla Was to może wyglądać, jak znęcanie się nad dzieckiem, a dla nich to może być normalny etap wychowania, którego Wy po prostu nie ogarniacie, bo żyjecie w zupełnie innym świecie. Inny przykład. Jest taki ród, czy plemię w Afryce, które ma w zwyczaju zrzucać ludzi z takiej wysokiej budowli. Coś, jak skok na bungee, ale bez normalnej liny tylko z kawałkiem sznura, który jest na tyle długi, że po prostu ludzie uderzają w ziemię. Dla nich to jest wejściem w dorosłe życie, albo innym rytuałem, co dla nas wydaje się chore i porąbane. Nie powinniście tak oceniać ludzi i tego, co robią skoro nawet nie wiecie, jakie są ku temu przesłanki.

Opublikowano

Problem w tym, że my przez media które okłamują nas na każdym kroku zresztą... Widzimy Islam jako religie terrorystyczną, co mija się z prawdą.

Islamiści są bardziej religijni niż katolicy, o czym Miyo wspomniała... Ale właśnie przez ten niewielki odłam Islamu, który wyznaje doktrynę Dżihadu... Mówi się o nich jak najgorzej... Ci co wyznają Dżihad to są mordercami i psychopatami, i to ich powinny media piętnować... Szkoda że tak niewielu ludzi widzi tą różnicę.

http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BCihad

To Dżihad promuje za wszelką cenę Islam.

Opublikowano

Deportować z polskich wszystkich muzułmanów, czarnych, ciapatych, wszelkie kebaby i zamknąć dla nich granicę.Naprawdę mnie to gówno obchodzi jakie oni mają zwyczaje.Najgorsze jest to, że co raz bardziej napierają na Europę, w tym na Polskę i albo zaczniemy uprawiać twardy nacjonalizm albo niedługo będziemy tak jak Szwaby, że u nich już przeciętne imię to Abdul czy jakoś tak.Pseudo - tolerancyjne lewactwo z Brukselii sieje propagandę, że musimy ich szanować.Jak mamy ich kurwa szanować jak sami nas nie szanują i stwarzają dla nas zagrożenie? Polska dla Polaków, Niemcy dla Niemców, Norwegia dla Norwegów, Rosja dla Rosjan i tak dalej.Niech każdy siedzi u siebie i nie będzie żadnych problemów.A jeżeli ktoś wyjeżdża do jakiegoś kraju w celach zarobkowych, to niech nie obnosi się wszędzie ze swoją kulturą, tylko niech szanuje, że jest u kogoś "na podwórku" i tam panują zasady gospodarza a nie jego.

@DesoPL

Jakiś duchowny islamski z Norwegii wypowiadał się, że radykalny muzułmanin nie różni się niczym od normalnego.

Opublikowano

Deportować z polskich wszystkich muzułmanów, czarnych, ciapatych, wszelkie kebaby i zamknąć dla nich granicę.Naprawdę mnie to gówno obchodzi jakie oni mają zwyczaje.Najgorsze jest to, że co raz bardziej napierają na Europę, w tym na Polskę i albo zaczniemy uprawiać twardy nacjonalizm albo niedługo będziemy tak jak Szwaby, że u nich już przeciętne imię to Abdul czy jakoś tak.Pseudo - tolerancyjne lewactwo z Brukselii sieje propagandę, że musimy ich szanować.Jak mamy ich kurwa szanować jak sami nas nie szanują i stwarzają dla nas zagrożenie? Polska dla Polaków, Niemcy dla Niemców, Norwegia dla Norwegów, Rosja dla Rosjan i tak dalej.Niech każdy siedzi u siebie i nie będzie żadnych problemów.A jeżeli ktoś wyjeżdża do jakiegoś kraju w celach zarobkowych, to niech nie obnosi się wszędzie ze swoją kulturą, tylko niech szanuje, że jest u kogoś "na podwórku" i tam panują zasady gospodarza a nie jego.

Gratulacje, rasizm ponad wszystko. Cholera, człowieku! Powiedz mi czym się różni taki Murzyn od Polaka? Czym kurwa? Tym, że ma inny kolor skóry. Ale poza tym to dalej taki sam człowiek, jak Ty. Taaak, zdziwiłeś się? Też ma uczucia, też ma kości i rozum. Dziwne, nie? Jak można być takim... ograniczonym, żeby w ogóle propagować takie zachowanie, jak Ty.

Opublikowano

Gratulacje, rasizm ponad wszystko. Cholera, człowieku! Powiedz mi czym się różni taki Murzyn od Polaka? Czym kurwa? Tym, że ma inny kolor skóry. Ale poza tym to dalej taki sam człowiek, jak Ty. Taaak, zdziwiłeś się? Też ma uczucia, też ma kości i rozum. Dziwne, nie? Jak można być takim... ograniczonym, żeby w ogóle propagować takie zachowanie, jak Ty.

To jest nasza prawica. 0 uczuć, 0 emocji, 0 empatii. Udają wielkich realistów, racjonalizujących każdą decyzję ale zapominają o potrzebach człowieka ograniczając je do "potrzeb" społeczeństwa. Absurd.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

@Mioshi i tayler

Jeszcze mnie wyzwijcie od faszystów i nazioli (mimo, że pewnie kompletnie nie wiecie co to znaczy), bo bronie interesów Polski i Polaków, za to wy bronicie interesów obcych ludzi, którzy chcą zniszczyć naszą kulturę i postawić na to miejsce swoją...Ale dobra, róbcie tak dalej, to za 50 lat cała Europa będzie pod islamską okupacją, bo pierdolone lewactwo mówiło o tolerancji.Może najpierw zajmijcie się swoimi? A nie zapomniałem dla was każdy jest człowiekiem po za własnymi rodakami.

@A ludzie, których bronicie sami się z was śmieją, bo oni mogą wam pluć na twarze a wy i tak powiecie, że nic się nie stało.Możecie ich wielbić i tolerować, ale oni to świetnie wykorzystują przeciwko wam.

Opublikowano

@Mioshi i tayler

Jeszcze mnie wyzwijcie od faszystów i nazioli (mimo, że pewnie kompletnie nie wiecie co to znaczy), bo bronie interesów Polski i Polaków, za to wy bronicie interesów obcych ludzi, którzy chcą zniszczyć naszą kulturę i postawić na to miejsce swoją...Ale dobra, róbcie tak dalej, to za 50 lat cała Europa będzie pod islamską okupacją, bo pierdolone lewactwo mówiło o tolerancji.Może najpierw zajmijcie się swoimi? A nie zapomniałem dla was każdy jest człowiekiem po za własnymi rodakami.

Żeby Ci żyłka z tych emocji nie pękła. CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK. Jakie to ma znaczenie czy jest niebieski, czarny czy biały? To tylko głupi kolor skóry. Wszyscy jesteśmy tacy sami. Gardzę takimi małoletnimi rasistami, którzy chcą się popisać, ale nie... przecież Ty wielce bronisz interesu Polaków, śmiech na sali.

P.S Cóż za hejt. Wmawiaj dalej sobie, że jesteś mądrzejszy, bo gnębisz drugiego człowieka.

Opublikowano

#oksymoron

Owszem sam islam nie jest złą religią ale ludzie wierzący już tak, no bo to "ludzie" zabijają w imię religii itd. a prawda jest taka że są jebanymi tumanami. Tak samo jak chrześcijaństwo nie jest złą religią ale ludzie wierzący w wielu przypadkach tak - jacyś pojebani księża gwałciciele itd. czy "wierzące" moherowe babcie...

Wszystkie kraje muzłumańskie są krajami teokratycznymi - religia wpływa na prawo, tego porządku niema kto trzymać.

@Mioshi i tayler

@A ludzie, których bronicie sami się z was śmieją, bo oni mogą wam pluć na twarze a wy i tak powiecie, że nic się nie stało.Możecie ich wielbić i tolerować, ale oni to świetnie wykorzystują przeciwko wam.

już kurwa na pewno, ogarnij się typie bo jeszcze chuja wiesz o życiu, rok 98...

Opublikowano

Jakiś duchowny islamski z Norwegii wypowiadał się, że radykalny muzułmanin nie różni się niczym od normalnego.

To samo można powiedzieć o katolikach i innych religiach. I na tym kończę dyskusje, bo prowadzi ona donikąd.

Opublikowano

@matheo

I co? To, że mam 15 lat, to znaczy, że nie mogę odczuwać patriotyzmu? Dumy z tego, że jestem Polakiem? Nie mogę troszczyć się o swoją ojczyznę? Wskaż mi błąd w moim rozumowaniu, bo póki co, twoim jednym argumentem jest mój młody wiek.Skoro twoim zdaniem wiem mało o życiu, to mnie oświeć.Przedstaw swój punkt widzenia, podaj kontrargumenty.Po za tym pewnie sam jesteś bardzo dojrzały i "doświadczony życiowo" skoro twoja wypowiedź w tym temacie składa się z jednego zdania x)

@DesoPL

No ja też nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto nie ma żadnych argumentów i nawet nie wie, co pisze.Chrześcijaństwo i jej wyznawcy obecnie nie są zagrożeniem dla nikogo.Nie ma żadnej chrześcijańskiej bojówki, która miałaby obrane za cel świętą wojnę z niewiernymi.Kiedyś owszem, Kościół Katolicki nawoływał do krucjat i prowadził inkwizycję przeciwko heretykom a raczej przeciwko ludziom, którzy inaczej interpretowali Pismo Święte.

Opublikowano

Żeby Ci żyłka z tych emocji nie pękła. CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK. Jakie to ma znaczenie czy jest niebieski, czarny czy biały? To tylko głupi kolor skóry. Wszyscy jesteśmy tacy sami. Gardzę takimi małoletnimi rasistami, którzy chcą się popisać, ale nie... przecież Ty wielce bronisz interesu Polaków, śmiech na sali.

P.S Cóż za hejt. Wmawiaj dalej sobie, że jesteś mądrzejszy, bo gnębisz drugiego człowieka.

jestem nietolerancyjny i nie pozwolę sobie żeby mniejszość miała większe prawa i swobodę , to oni powinni potrzebować nas a nie mamy być uzależnieniu od nich .

Miyoshi. polecam być dalej tolerancyjnym i wrócic z maczetą w ryju .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

@Miyoshi

Potraktowałaś mnie w bardzo niewłaściwy sposób i powinienem teraz także wyrazić jednoznaczną opinię na temat Twojej osoby, ale zawsze mnie uczono aby być mądrzejszym i nie zniżać się do pewnego poziomu.Odpowiem Ci teraz na wszystkie zarzuty, które kierujesz w moją stronę:

1) Rasizm - Nie jestem rasistą, bo mógłbym mieć i mam podziw dla czarnoskórego człowieka, który także broni swojej tradycji i obyczajów (np. jakiś Nigeryjczyk) i który, jeżeli jest na emigracji, respektuje kulturę gospodarzy.

2) Niepełnoletność - Tak jestem niepełnoletni, mam 15 lat, chodzę do 3 gimnazjum.Nie wiem jaki masz w tym problem.Ważne jest to, co człowiek mówi, a nie to ile ma lat.

3) Interesy Polaków - Owszem bronie interesów Polski i Polaków, ponieważ nie zgadzam się na to, aby ktoś stwarzał zagrożenie dla moich rodaków, nie zgadzam się na to aby ktoś niszczył naszą kulturę, nie zgadzam się na to, aby ktoś nas obrażał mówiąc, że jesteśmy, cytuje: "niewiernymi psami", tudzież "pomiotami szatana", bo tak muzułmanie nazywają ateistów, a przecież nie każdy Polak jest wierzący, co absolutnie go nie wyklucza z bycia Polakiem.

Myioshi, nie musisz mi odpowiadać.

Opublikowano

@Mioshi i tayler

@matheo

I co? To, że mam 15 lat, to znaczy, że nie mogę odczuwać patriotyzmu? Dumy z tego, że jestem Polakiem? Nie mogę troszczyć się o swoją ojczyznę? Wskaż mi błąd w moim rozumowaniu, bo póki co, twoim jednym argumentem jest mój młody wiek.Skoro twoim zdaniem wiem mało o życiu, to mnie oświeć.Przedstaw swój punkt widzenia, podaj kontrargumenty.Po za tym pewnie sam jesteś bardzo dojrzały i "doświadczony życiowo" skoro twoja wypowiedź w tym temacie składa się z jednego zdania x)

@DesoPL

No ja też nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto nie ma żadnych argumentów i nawet nie wie, co pisze.Chrześcijaństwo i jej wyznawcy obecnie nie są zagrożeniem dla nikogo.Nie ma żadnej chrześcijańskiej bojówki, która miałaby obrane za cel świętą wojnę z niewiernymi.Kiedyś owszem, Kościół Katolicki nawoływał do krucjat i prowadził inkwizycję przeciwko heretykom a raczej przeciwko ludziom, którzy inaczej interpretowali Pismo Święte.

Ale ty jesteś kurwa tępy. Lewica to nie "Tolerancja ponad wszystko". To szukanie kompromisu, z którego obydwie strony będą zadowolone. Dla was rozwiązanie jest jedno "Zapierdolić, wyrzucić, cebula", my szukamy rozwiązania, które nie skrzywdzi ludzi, którzy są bez winy.

Takim rozwiązaniem mogłoby być na przykład zaostrzenie zasad przyjmowania imigrantów. W tym momencie do Europy (I Polski też) może przyjechać absolutnie każdy.

Ale nie, lepszym rozwiązaniem jest "Zapierdolić ciapate kurwy, tak to dobrze o nas świadczy". Przemoc była rozwiązaniem setki lat temu, teraz mamy cywilizację ale widać niektórzy tęsknią za epokąkamienia łupanego...

I właśnie dlatego nie szanuję polski. Kraj, który trzyma się na włosku, zdaje się balansować na skraju przepaści, zamieszkiwany przez ludzi przeciętnych i bez perspektyw. Nienawidzę polskiego społeczeństwa bo nie ma ono żadnej przyszłości, dąży do samodestrukcji.

Tak więc wyzywaj mnie dalej od lewackich kurw, żyj dalej tak jak żyjesz. Tylko nie dziw się gdy ten kraj upadnie i nie pozostanie po nim ślad bo wszyscy ambitniejsi ludzie już z niego pouciekali...

3) Interesy Polaków - Owszem bronie interesów Polski i Polaków, ponieważ nie zgadzam się na to, aby ktoś stwarzał zagrożenie dla moich rodaków, nie zgadzam się na to aby ktoś niszczył naszą kulturę, nie zgadzam się na to, aby ktoś nas obrażał mówiąc, że jesteśmy, cytuje: "niewiernymi psami", tudzież "pomiotami szatana", bo tak muzułmanie nazywają ateistów, a przecież nie każdy Polak jest wierzący, co absolutnie go nie wyklucza z bycia Polakiem.

Chuja bronisz, poszerzasz tylko stereotypy ciemnego, zacofanego polaczka w internecie. Gratulacje

Najlepszym przykładem na to jak tępa jest ta twoja prawica jest fakt, że słowa "Postępowe", "Przyszłościowe", "Rozwojowe" uważacie za synonimy czegoś złego. Istni jaskiniowcy...

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

A co Wy wiecie w ogóle o Islamie? O zwyczajach, które tam panują? Dla Was to może wyglądać, jak znęcanie się nad dzieckiem, a dla nich to może być normalny etap wychowania, którego Wy po prostu nie ogarniacie, bo żyjecie w zupełnie innym świecie. Inny przykład. Jest taki ród, czy plemię w Afryce, które ma w zwyczaju zrzucać ludzi z takiej wysokiej budowli. Coś, jak skok na bungee, ale bez normalnej liny tylko z kawałkiem sznura, który jest na tyle długi, że po prostu ludzie uderzają w ziemię. Dla nich to jest wejściem w dorosłe życie, albo innym rytuałem, co dla nas wydaje się chore i porąbane. Nie powinniście tak oceniać ludzi i tego, co robią skoro nawet nie wiecie, jakie są ku temu przesłanki.

Dla nich jest to być może normalne, jednak nie zmienia to faktu, że przez cywilizowanych ludzi nigdy nie będzie tak postrzegane.

Żeby Ci żyłka z tych emocji nie pękła. CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK. Jakie to ma

znaczenie czy jest niebieski, czarny czy biały? To tylko głupi kolor

skóry. Wszyscy jesteśmy tacy sami. Gardzę takimi małoletnimi rasistami,

którzy chcą się popisać, ale nie... przecież Ty wielce bronisz interesu

Polaków, śmiech na sali.

Znaczenia nie ma kolor skóry, lecz zachowanie i sposób życia.

Gardzisz małoletnimi rasistami, czyli nie tolerujesz ich? Jak to jest, że jedne odchyły tolerujesz, a innych już nie?

Opublikowano

0_0_0_1160494580_middle.jpg

Weż kurwa całe opakowanie bo jebie lewactwem w chuj

aFMA3pg.png

Opublikowano

Dla nich jest to być może normalne, jednak nie zmienia to faktu, że przez cywilizowanych ludzi nigdy nie będzie tak postrzegane.

Znaczenia nie ma kolor skóry, lecz zachowanie i sposób życia.

Gardzisz małoletnimi rasistami, czyli nie tolerujesz ich? Jak to jest, że jedne odchyły tolerujesz, a innych już nie?

Cywilizowanych ludzi... hmm... wiesz dla nas normalnym jest jedzenie drobiu, dla niektórych to może być absurd. Jest wiele kultur, wiele wyznań i wiele tradycji. Do niektórych nie jesteśmy w stanie się przekonać, bo żyjemy w zupełnie innym świecie i otoczeniu, ale to nie znaczy, że nie powinniśmy ich tolerować. Coś, co dla nas jest nienormalne dla innych jest chlebem powszednim.

Tak, gardzę. Zarówno małolatami, którzy propagują rasizm dla szpanu, jak i dorosłymi ludźmi o głupich poglądach. Z tym, że ja nie oceniam ludzi, a jedynie nie popieram ich poglądów. Są pewne sprawy, których nie można akceptować, a przykre jest, że ludzie właśnie najchętniej obnoszą się z nienawiścią do innego człowieka.

0_0_0_1160494580_middle.jpg

Weż kurwa całe opakowanie bo jebie lewactwem w chuj

Pamiętasz, żebym pytała Cię o opinię? Nie? No właśnie, więc zamknij pysk i wyjdź z domu skoro jesteś na tyle ograniczony, żeby gadać takie głupoty. Założę się, że jesteś małym dzieciaczkiem, który szpanuje swoimi świetnymi poglądami w internecie, a w życiu srasz w gacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...