Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System(Do połowy usunięty)

Patryk9910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Mój młodszy brat Grał na laptopie i dziś Chcę włonczyć Normalnie się włanczał i Po ładowaniu Napisu Xp

Laptop Uruchamia się ponownie

A nie chcę Wgrywać nowego programu Chcę Odzyskać Ten bo są na nim zdjęcia Mojego taty (Mój tata nie żyje)Lub chcem Odzyskać tylko Te Zdjęcia

Pomożecie?

Opublikowano

no to sobie odzyskuj, przecież są cały czas na dysku

system można uruchomić w trybie awaryjnym albo zainstalować ponownie , lepiej niech ci to zrobi ktoś kto ma pojęcie co robi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to wywal od razu laptopa do śmietnika i płacz dalej jak nie potrafisz pomyśleć chwilę i poszukać kogoś kto ci pomoże w odzyskaniu danych i postawienia systemu na nowo skoro ty nie potrafisz

nikt ci bez dostępu do kompa nie pomoże w odzyskaniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

JEzuuuu.....

Ile masz ramu ?\

Jeśli 2GB to instaluj win 8 lub 7 ...

Vista to złoo

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ale mam kolejny problem

Na kompie mam Viste Home Premium(Orginalna z płytka)

Wgrałem na laptop(Wpisałem kod Ten co na kompie pisze)

I mi nie uznaje i co 30 dni musze reinstala zrobic

da sie to jakos naprawic?

Opublikowano

Bo napewno masz wersje OEM czyli na jedno stanowisko

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

przecież napisałeś że masz OEM czyli tylko na jeden komputer, czyli tam gdzie już jest zainstalowany, nie użyjesz drugi raz tego samego klucza bez kupna nowego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jeśli chcesz na 2 stanowiska , to albo kupić , albo wykombinować sobie z jakiejś strony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...