Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy samochód za 1.400.000 IGC

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zbierałem trochę kasy i postanowiłem kupić coś z tej nieco "niższej" półki. Wszystkich koksów za IGC już w sumie mam.

Tutaj jest spis tego, co aktualnie posiadam:

I szukam jakiegoś koksa za cenę 1.400.000 IGC, miałem już kiedyś R8 czy Forda GT za tą cenę, ale one były nieco słabe poza wyglądem... Co sądzicie o Lotusie Europie S ? Ma podobno mocne nitro i prowadzenie, nie wspomnę o wyglądzie.

Opublikowano

-Mazda RX8 - w klasie B świetnie sobie radzi z BMW M3 SE i MR2, pozatym bardzo dobrze się prowadzi i przyśpiesza.

-Chevrolet Cobalt SS

-Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder

Opublikowano

-Mazda RX8 - w klasie B świetnie sobie radzi z BMW M3 SE i MR2, pozatym bardzo dobrze się prowadzi i przyśpiesza.

-Chevrolet Cobalt SS

-Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder

Autor ma już RX8 oraz Cobalta.

@topic

Co do lotusa to ma dobre nitro, fajnie przyspiesza i się prowadzi, ale nie jest to auto do wygrywania ;)

Polecam Toyotę Corollę do wyścigów klasy D oraz VW Scirocco do wyścigów klasy E.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Właśnie Scirocco i Corollę miałem i nie dałem nimi rady wygrywać - może to kwestia skilli - nie wiem. Mam jakieś chociaż drobne szanse tym lotusikiem ? ^^

@Edit: Przed chwilą jechałem z nim w klasie A i choć w moim GT2 jechałem dobrze, to siedział mi na ogonie prawie cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...