Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]VirtualBox pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema własnie pobrałem pliki serwerowe ''by Invoice - odbugowane '' niech mi ktoś powie jak mam to zrobić żeby to było plikiem avd. czy coś takiego. I żebym mógł odpalić maszynę bo nie wiem czy to musi być jakoś spakowane czy cos w tym stylu . Za pomoc daje ++++

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Hm jakie mają rozszerzenie? Jeśli mają vhd to przecież da się odpalić to przez VirtualBoxa bo ja mogłem, jeśli nie da się to jest bardzo podobny do niego program o nazwie VirtualPC :) i tym włączysz serwer z rozszerzeniem vhd, bo zmiana rozszerzenia na vdi nie pomoże :p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Pobrałem Virtual PC ale w plikach nie ma pliku z .vhd są pliki np: .Profile .CSHRC więc proszę o pomoc jak to zrobić

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...