Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie itemów w DB.

Tom Bombadil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem natury technicznej.

Zostawiami DB w skrzyni tyle chlamu że mnie krew zalewa.

Jak ustawić zeby zostawia zeczy warte więcej niż 50m na przytkład??

W D2 e Etalu i innych sam sobie cuda robiłem, ustawiałem konkretne parametryt wszystkiego co mnie interesowało tru nie mam pojęcia jak to zrobić lub skąd wziąść dobrego gotowca.

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja podkręcam około 5k + , musisz dopasować według siebie , żeby nie było , że źle Ci doradziłem i bot opylił te dobre itemki:D ....

Zwiększaj po troszku , jak będzie zostawiał dalej shite to podniesiesz :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja dobrego dropu z botów już dawno nie pamiętam.... ostatnio padł mi jak grałem sam na HC, EchoFury ponad 1350DPS , 262 siła , 87 vit , 0,25 ataki na secunde + dziura :) poszła za 2kkk w ciągu 15 min .....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dla tego smiac mi sie chce jak slysze tekty na forum ze bot w ciagu godziny dropi itemy na 1kkk :) ja mam prawie 24h na dobe i wartosciowych itemów brak od miesiecy :) same siarki i jakies smieci po 100k... zwyklych juz nie zbieram bo tylko skrznie zapychają.

Opublikowano

Bo to jedna wielka ściema :D .... nie powiem , bo kiedyś , kiedy zaczynałem botować faktycznie dało się coś zarobić , ceny były jako tako , ale teraz (jak na razie)botowanie jest nie opłacalne po prostu :) .....

dlatego do botów dodałem GnillerLootRules , za pomocą którego boty zostawiają w skrzyni tylko te itemy , które są naprawdę coś warte ....ponadto w ogóle nie podnosi śmieci takich jak weapon 2hand ....zbiera tylko biżuterię , z armoru rękawice , no i legendy .....o wiele mniej śmieci w skrzyni i mniej roboty przy segregacji :D...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja wyszedem z troche innego zalozenia, z powodu cen i nieoplacalnosci dropu postanowilem klepac drobnice :P tj zbieram niebieskie i robie esencje - wiecej na tym zarobilem niz na dropie :) zreszta - jak automatyka to automatyka, szkoda nie kozystac z tego dobrobytu :) recznie mi sie nie chce zbierac nic poza legendami a na pomocniku niebieskie rozkladam (60+) a złote sprzedaje :)

Opublikowano

Jak strata czasu moze byc cos na co nie poświecam wogle czasu ? :P to robi sie samo a na serio ladnie sie na tym zarabia.

Zawieszenie szybko minie :) forum troche straci jak Ciebie zabraknie - jestes jedna z nielicznych osób które cos kumaja w tym dziale ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...