Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]

MrKuba2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiecie jak w BFP4F ciężko zdobyć wysoki poziom bez doładowywania funds.

Więc mam do was prośbę, Może ktoś już nie gra i odda konto z wyższym lvl lub bronią.

Passy proszę przesyłać na prywatną wiadomość lub na mój skype(nick: MrKuba2003).

Wszystkim z góry dziękuje.

P.S Mogę również dzielić się kontem.

P.S.S Jak ktoś się zdecyduje oddać konto to proszę napisać komentarz.

Opublikowano

:D Raczej nikt ci dobrego konta za free nie da :D ale spróbować nie zaszkodzi

pozdro :D

Może ktoś ma z 9 lvl na szturmie to już bliżej do l85 :DxD

EDIT. A ty nie chcesz się podzielić ? :D

Opublikowano

JA JEBE tak trudno dograć do 9lvl? Poza tym po 19lvl masz od 300k do 600k expa na next lvl.

Opublikowano

JA JEBE tak trudno dograć do 9lvl? Poza tym po 19lvl masz od 300k do 600k expa na next lvl.

Jak się nie ma dobrych broni za pierdylion funds to ciężko wbijać lvl przesadziłem z 9 lvl ale od 15 to strasznie trudno.

Opublikowano

Kazdy od czegos zaczynal :)

pociesze cie , mechanikiem od 1 do 30 lvl nie wydalem 1 zl czy 1F gralem bez dodatkow i bronia kupiona na 1 dzien za "Credyty"

a reszte klas szturm 30 , snajper 30, medyk 28 bez 2x expa i jakos sie dalo wbic i bron na stale po 20 lvl

Opublikowano

EE tam, 9 lvl to ja w jeden dzień wbiłem bez płacenia na szturmie, mam konto medyk 11lvl, i szturm też 11 lvl, ale nie oddam go, gram tam bez wydawania kasy, i jest przyjemnie :D na medyku mam PKM (za creditsy) i jest to świetna broń, bardzo celna, i staty 24/7 spokojnie wyciskam z niego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...