Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike Promod

DeDePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na pewnej stronie o grach MMO znalazłem taką informację :

Wiele lat prac, aż wreszcie doczekaliśmy się wersji beta CS Promod. Dla wszystkich, którzy z tytułem spotykają się po raz pierwszy kilka słów wyjaśnienia. Jak wiemy, Counter Strike Source nie stał się hitem i nie zastąpił "starszej" wersji czyli 1.6. Większość graczy narzekała na nie grywalne mapy, błędy i system poruszania się. Tak, więc zaproponowano stworzenie "klona" 1.6 z nową grafiką. Prace trwały od 2006 roku, jednak już 31 stycznia, wersja oznaczona numerkiem 1.04 będzie gotowa do pobrania. Czy zastąpi on wersję 1.6, która dalej jest najpopularniejszym FPS? Miejmy nadzieję, że tak.

Film z opisem i wyglądem nowych map możecie obejrzeć na www.youtube.com/watch

Zaś kilkanaście screenów przedstawiających CSP na cspromod.com/media

i z tego powodu że dziś jest 31 stycznia chciałbym zapytać czy ktoś wie skąd można pobrać wersje beta czy jest ona do kupna w sklepach?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A dlaczego musi go mieć? Przecież to CS Promod, zmienia on tylko tekstury, dlatego powinny one być już w grze, grałem w Promoda na CSS, tyle że to nie była osobna gra, lecz zainstalowane mapy CPM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba mieć Counter Strike Source

@

Z góry nie wiem czy działa na NS.

368216.png

Opublikowano
How do I install CSPromod?

If you choose to download our .EXE installer, simply open up the file and follow the on-screen instructions. If you elect to download our .RAR archive, the CSPromod folder must be extracted to:

C:\Program Files\Steam\SteamApps\SourceMods

PLEASE NOTE: This assumes that you originally installed steam to the default location.

Once you have finished installing (via the .EXE) or extracting (via the .RAR), simply restart steam and CSPromod will appear on your games list.

Wymagany steam, bardzo dobrze ;).

Kolejny sposób na zarobienie kasy przez Valve :P  

kolega to kupil i mu na ns nie dziala  (to dla 2xupa ) 

po 1. i tak malo zarabiają bo ciągle ich okradacie, nie mowie o was choć pewnie tez. CS NS, to w pewnym stopniu oszustwo, kradzież ale nvm.

po 2. na czym zarobienie kasy ? Przeciez tego sie nie kupuje ( CS Pro Mod ) tylko trzeba ściągnąć... A zeby zadziałało tak jak juz wspominalem potrzeba cs source.

Wydaje mi się ze warunkiem integrowania w silnij tej gry, jest wymagany steam.

Wiele osób chce spróbować, niestety. Nie majac steama nie zagrasz.

71170943.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem tego pr0 moda aby 1 server znalazłem dziwne to pograłem 15 minut i wyłączyłem mam to jeszcze na steamie chyba

6756782_4_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...