Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowy Dział

Razzac

nowy dział - tak czy nie?  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by powsta? nowy dzia? nt. tworzenia stron www? php,js,html itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Wiem że webmastering ma niewiele wspólnego z czitami i grami ale na forum często poruszana jest tematyka programowania w wielu językach. Myślę że dział poświęcony tworzeniu stron i językom takim jak html,php,js mógł by byś przydatny i pomocny dla wielu osób.

Co Wy na to?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Też jestem na TAK ;)

Uczę się html i javascript więc może to być przydatne

PS.Dodaj ankietę !!!!

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Hmm.

Przedszkole Webmasterskie ? Nie.

Chyba , że do forum ogolnego zostanie dodane podforum "php i html"

Wtedy tak :]

Sam chcialbym sie podszkolic w te klocki....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może nie szkolenie tylko "Wszystko o stronach internetowych" lub "Pisanie stron - zobacz jakie to proste"

Siemka

Opublikowano

NIE!

to jest forum o czitach. po co uczyć się webmasteringu, jak to przy cziterstwie nie pomaga?:>

takie jest moje zdanie, trochę może nie zrozumiałe, ale tak mam :D

Opublikowano

@UP to już nie tylko forum o cheatach, robi się z mpc forum wielotematyczne tematyczne :P, mieszczące się w kręgu komputerów i informatyki :P, a więc ten działa jest bardzo dobrym pomysłem :P

Siemka

Opublikowano

jestem na TAK

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

NIE!

to jest forum o czitach. po co uczyć się webmasteringu, jak to przy cziterstwie nie pomaga?:>

takie jest moje zdanie, trochę może nie zrozumiałe, ale tak mam :D

Hmm... szczerze mówiąc to wyobrażam sobie jak najbardziej boty parsujące gierki przez www takie jak polanie, menel, prison wars. Jest to jak najbardziej realne.... poza tym przy dobrej znajomości php możnaby osiągnąć piękny cel ... Bot, który nie wymaga uruchomienia komputera. Temat jest szeroki i chyba nawet zacznę coś dłubać w temacie... tylko muszę wybrać grę, bo obecnie nie gram w żadną online przez www.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Wsumie to całkiem niezły pomysł, może by sie w tym dziale znalazło coś co by mi pomogło.

@Up

Chcesz reflinka do plemion ?  B)

76561198001815076.png
Opublikowano

Wsumie to całkiem niezły pomysł, może by sie w tym dziale znalazło coś co by mi pomogło.

@Up

Chcesz reflinka do plemion ?  B)

a propos, ktoś rozpykał captcha w prison wars ? ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

razzac nie bulwersuj sie.. dzial powstanie musze tylko z Adminami i GM obgadac co i jak bo wkoncu regulamin musi byc, odpowiednie kategorie itp..

poki co temat zostawiam otwarty do waszych sugestii

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

własna storna (bez reklam) o pewnej nie dozwolonej tematyce na forum :D , spam na innych forach, i możesz zostać nazwany hackerem oraz trochę się wzbogacić

Jakby tak chwilę pomyśleć, to może być całkiem całkiem pomysł :)

heh ... a po słowach Kokosza że to dobry pomysł. szybko się zdanie zmienia ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chcialbym bardzo zeby byl taki dzial napewno sie przyda poczatkujacym jak i zaawansowanym ;]

Pozdro ^^

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

własna storna (bez reklam) o pewnej nie dozwolonej tematyce na forum :D , spam na innych forach, i możesz zostać nazwany hackerem oraz trochę się wzbogacić

heh ... a po słowach Kokosza że to dobry pomysł. szybko się zdanie zmienia ...

1. Nie po słowach kokosza. Miałem chwilkę czasu na pomyślenie, i przypomniało mi się, że będę miał w szkole htmla i php ^^

2. nadal uważam, że to całkiem całkiem pomysł :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...