Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące botów pod najnowszą tibie

mati1991m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od ponad 2 lat nie logowałem na najnowsza tibie i niedawno postanowiłem pograc. Teraz mam takie pytanie , jaki teraz jest najmniej wykrywalny bot ? Jak mozecie to powiedzcie ktory najlepszy z platnych i osobno z darmowych. Oczywiscie lepiej jakby byl darmowy. Teraz takie pytanie , jak bede jedna postacia gral normalnie bez bota , a na drugiej bede bocil <cash maker> to dostane bana na obydwie postacie? Duze jest prawdopodobienstwo ze dostana bana za mc? Czekam na odpowiedzi i z góry dziekuje

Opublikowano

Najlepsze to iBot - płatny, oraz RedBot - też płatny, ale istnieje do niego crack.

Ban za mc? Małe prawdopodobieństwo, ale jest. ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

No tak , a powiecie mi czy dostane bana na postac ktora gram recznie jesli przyłapia mnie na boceniu inna postacia? Chce grac mainem i zrobic postac ktora bedzie zarabiac. Ktore mc najlepiej pobrac?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie ,czy jak jedna postacia bede bocil a druga czasami gral normalnie <inna postacia> to dostane bana na tej co gram sam , bez bota? To jaki ten bot teraz najlepszy? red?

Opublikowano

tak jest szansa ,że dostaniesz.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

A za mc tez wylapie bana czy raczej rzadko ? teraz pytanie czy redbot czy ibot? Czytałem ze ibot lepszy ale zupelnie nie wiem jak go kupic w polskiej ofercie , bo jest za 8 dolarow na stronie czy cos. Pomoze ktos?

Pomocnik
Opublikowano

Polecam Ci BlackDMC, sam 3 projekty na nim robie i jak na razie jeszcze nic mi się nie przydażyło.

Pozdrawiam

Opublikowano

@up x2

Za mc też

Co do wyboru bota to nawet Ta może być - jak już chcesz płatnego to bierz tego który ma większe community bo więcej skryptów.

Wykrywalność taka sama wszędzie jest.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...