Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - kupno minecrafta

Krychas65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od dłuższego czasu gram na pirackiej wersji minecrafta. Postanowiłem to zmienić i zakupić sobie oryginalną wersję.

Pierwszym sposobem kupna miała być karta kredytowa. Jednak moi rodzice jej nie posiadają.

Drugim sposobem, którym próbowałem kupić mc był PayPal. I tutaj znowu pojawił się problem :(

Cały czas wyskakiwał błąd, że transakcja nie może zostać zaakceptowana. Próbowałem wszystkiego(zmiana przeglądarki, zmiana waluty), ale nic to nie dało. Nawet dzwoniłem do nich z 3 razy, coś tam pogadali, a i tak problem się nie rozwiązał...

Ostatnim sposobem było przelewy24h. Wszystko fajnie i spoko, ale oczywiście nie było tego banku, z którego miałbym kupić mc :angry:

Jest jakiś inny spobób zakupu tej gry ? Tam gdzie mamy wybierać metodę płatności jest dużo ich, ale nie wiem na czym polegają... Tylko te 3 sposoby były mi znane, ale jak widać odpadają. Tak więc pytam się jeszcze raz jak można inaczej kupić mc ?

PS Allegro na 100% odpada

Opublikowano

PaySafeCard 100zł lub jeśli chcesz wydać mniej to PaySafeCard 50,20,20zł :)

Ok, a mógłbyś w skrócie powiedzieć jak się tego używa, bo nie wiem za bardzo o co chodzi

Opublikowano

a już myślałem , że kolejny temat "jak kópić kajnkrafdta"

Kup na Keye.pl nie korzystałem ale ma dobrą opinie

w paypal'u nie kupuj to to jakieś zabugowane ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Ok, a mógłbyś w skrócie powiedzieć jak się tego używa, bo nie wiem za bardzo o co chodzi

Idziesz to najbliższego kiosku ruchu i prosisz i PaySafeCard 100zł, płacisz 100zł i masz 16 znakowy kod. Przy wyborze płatności za GiftCode masz gdzieś opcję "PaySafeCard" i tam wpisujesz ten kod :) (można max. chyba 16kodów wpisać)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...