Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria]Road to Gold

UrbiAgg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Grę w LoLa zacząłem w sezonie trzecim. Kupiłem wtedy konto i narzekajać na noob teamy wpadłem do brązu pięć. Teraz śmieję się z moich gier, bo średnia farmy to było 40... W każdym razie kolega dał mi unranked konto na Weście i zacząłem tam grać. Pierwsze rankedy to było 5/5 - parę razy zostałem strollowany, a parę razy przegrałem przez siebie, ale wylądowałem w Silver IV. Wygrałem 2 mecze Cho'Gathem w jungli, każdy po 27 LP, przegrałem coś tam itd. Teraz mam promocję do Silver III i zaczynam wrzucać screeny. Mój lolking to:

http://www.lolking.net/summoner/euw/41940182

. Nie komentujcie mojego nicku, gdyż konto mam za darmo. Pozdrawiam wszystkich, nie hejtujcie moich run, bo mam tylko AD i jakieś na golda. Tu będą screeny:
1 gra promo:
j4pkd9s.jpg

Opublikowano

dziwny build na cho gatha troche ;d

i jak na 54 min to farma zadna ;d

ale coz powodzenia ^^ schody zaczną sie w silv 1

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Patrząc na twój profil na lolking to strasznie słabo farmisz. Twój build na cho też kiepski. Sorry ale jak dla mnie z taką farmą nie zasługujesz na golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...