Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zarobić ?

SonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pytanie jest to że nie wiem jak zarobić :/ gram na serwerze avalon, w tej chwili mam 18 lvl (rośnie) możliwe że załatwione wk i job na nią. A muszę mieć kase na pudło :/ Tak też chce posiadać krzaka i dywanik, a na wszystko potrzeba ok. 25 kk :/

Więc pytanie: jak zarobić na to na moim lvl ??? Mógłbym robić refki ale nwm czy by mi się gra nie znudziła przy tym :/

Pomóżcie ! ^^

itr0fv.png

Opublikowano

Na tym poziomie się nie zarabia.

Jedyne co możesz teraz robić, to expić i dostawać kasę za CP oraz misje, sprzedawać śmieci u NPC i ziarna mocy na NosBazarze.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Witam , na obecnym lvl'u nie masz dużo mośliwości zarobku . Więc jedynym rozwiązaniem jest dobicie pare lvl'i moim zdaniem do tego 36 ponieważ .Wtedy może z większa łatwościa robic pieczątki :P

- BB

- Tworzenie rękawic i butów z typu A

- Rajd Cuby

- Tak jak wymieniłem na początku robienie pieczątek

- Nosdolary

- Resell ( tak tak wiem ,że ma mało kasy , ale wystarczy poszperać i czasami kasa sama wleci )

I to chyba na tyle moim zarobków na tym lvl'u . Mam nadzieje ,że któryś przezemnie przykładów przyda ci się :3 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...