Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzię najdłużej utrzymują się pliki

XtheXziomekX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzię najdłużej utrzymują się pliki lub zostają tam na zawsze:)?

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Dropbox, dysk google, skydrive. Najdłużej utrzyma się na skydrive, bo w końcu zrobił to Microsoft :P A nie zapowiada się, by padło ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

chodziło mi, o to, że mozesz je pobrać

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Dropbox, dysk google, skydrive. Najdłużej utrzyma się na skydrive, bo w końcu zrobił to Microsoft :P A nie zapowiada się, by padło ;)

Jeśli autor ma zamiar przechowywać tam muzykę lub filmy to naprawdę odradzam skydriva bo mają coś nie teges na tym punkcie i kasują wszystkie tego typu pliki -,- Przeniosłem się na gdriva i jestem zadowolony, nawet skasowane pliki zostają przeniesione do kosza i dopiero po zapełnieniu dysku zostają usunięte więc wg. mnie to najbezpieczniejsze miejsce na nasze dane. No i do tego mamy dostęp do plików na androidzie czy gdziekolwiek indziej.

@edit

Chodzi mi o chronioną prawem płatną muzykę.

Opublikowano

Ja polecam Google dysk masz tam 15gb miejsca i nikt niema prawa ci tam zaglądać :D ja tam mam filmy muzyke i prywatne rzeczy przez pół roku i dalej wszystko leży, więc polecam.

Opublikowano

Na puplicie, ew. w koszu.
A tak na serio - chomikuj - prywatne, bo jak wstawisz na publiczne to ci mogą zdjąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...