Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Test zabezpieczeń.

uвer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, knochcę sobie przy serwerze. Skoro już większość skończyłem to przed betą czas na zabezpieczenia. Te sprawy. Zająłem się tym osobiście i teraz jest tak, że output 20gbps rady nie daje, a większego nie mam. Potrzebuję kogoś, z kim zrobię dstat i kto będzie napierdalał tyle ile się da z pełnej mocy. Nie mam cloudflare, daję czyste IP i port, jeśli uda Ci się położyć możliwe, że będzie jakaś nagroda. A jak nie to już wiem, że nowy serwer będzie unhitable. :>

pozdrawiam.

/ps: skidy z booterami/stresserami go away

Opublikowano

Wystarczajaca. Marnowac botnet powiadasz? Lepiej niech ten ktos dowie sie wczesniej czy warto 'marnowac' pozniej czy nie. :)

-- Sent from my Samsung Galaxy S4 GT-I9500 using Tapatalk.

Opublikowano

@Człowieku jak ludzie z botnetami wyjebali już większość dobrze zabezpieczonych serverów, to y myślisz, że twojego nie wyjebią ? Xenox padł inne servery padły i twój nie padnie ? Żałosne myślenie założyciela ;/

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

@up

Myślisz, że każdy popełnia te same błędy ?

Cały czas piszesz bez sensowne posty, w których naruszasz regulamin i obrażasz ludzi .

Jeżeli dla Ciebie 5 serwerów to wszystkie, to powodzenia.

P.S.

Pomógłbym ale czasu za mało :)

Pozdrawiam .

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Opublikowano

@up

Myślisz, że każdy popełnia te same błędy ?

Cały czas piszesz bez sensowne posty, w których naruszasz regulamin i obrażasz ludzi .

Jeżeli dla Ciebie 5 serwerów to wszystkie, to powodzenia.

P.S.

Pomógłbym ale czasu za mało :)

Pozdrawiam .

5 serverów ? Nie obrażam tylko wyrażam swoją opinie na ów Pana. A tak między nami to ty komentujesz każdy mój post nie wnosząc nic do tematu.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

To na polskiej scenie prywatnych serwerow metin2 mamy takich koksiarzy co dysponuja botnetami wiekszymi niz 20gbps? 99% ludzi atakujacych uzywa booterow. Swoja droga jesli sam dysponujesz moca 20gbps to sie odezwij do mnie, to sprawdzisz moje zabezpieczenia.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

To na polskiej scenie prywatnych serwerow metin2 mamy takich koksiarzy co dysponuja botnetami wiekszymi niz 20gbps? 99% ludzi atakujacych uzywa booterow. Swoja droga jesli sam dysponujesz moca 20gbps to sie odezwij do mnie, to sprawdzisz moje zabezpieczenia.

Dstat robisz? W ogóle ktokolwiek na polskiej scenie metin2 dysponuje botnetem? O tak, athena i 2 boty. :D Jest niesamowita moc. Sam siebie hitałem mocnym mocnym xmlem redką i nic się nie działo, a jak tym atakiem wypierdoliłem to padała masa stron, nie ma to jak dns spoofing i jazda. Przydałby się FuBu i atak z tego jego pro elo 'ddos service'. :X

Aż napisze sobie moje skromne hehehehehehhehehehheheheh

Aż dodam swoje skromne gtfo.

@Człowieku jak ludzie z botnetami wyjebali już większość dobrze zabezpieczonych serverów, to y myślisz, że twojego nie wyjebią ? Xenox padł inne servery padły i twój nie padnie ? Żałosne myślenie założyciela ;/

Mój serwer to nie Xenox. Xenox i inne padły a mój nie padnie. I co wtedy zrobisz? Żałosne Twoje myślenie. Nie porównuj każdego serwera/założyciela do siebie.

p.s: pozdrawiam pania Sylwię Kruk która dzisiaj do mnie pisała na skype w tej sprawie. :)

Opublikowano

Co ty tutaj piszesz jest żałosne. Ludzie w Polsce posiadają po 2/5TB/s a ty pierdolisz, że to słabe. 1 taki atak na twoją osiedlową chmurę i nie masz neta :[

Mój serwer to nie Xenox. Xenox i inne padły a mój nie padnie. I co
wtedy zrobisz? Żałosne Twoje myślenie. Nie porównuj każdego
serwera/założyciela do siebie.

p.s: pozdrawiam pania Sylwię Kruk która dzisiaj do mnie pisała na skype w tej sprawie. :)

Twój server lepszy od serverów co stoją po 5/6 lat . Żałosny twój tok rozumowania. Bawisz się botami w minecrafcie i tyle potrafisz. Zostań przy tym minecrafcie, bo na metnie się nie znasz.

@Tutaj pewnie administracja servera:

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

2TB XDDDDDDDDDDDDD. A to dojebałeś,. :D:D:D:D:DD Teraz się można smiać.

Serwer który stoi kilka dni nie musi byc gorszy od tego który stoi sześć lat, chyba, że tylko pod względem ilości graczy. W spamhausa jebali po 70-100, a Ty wytrzaśniesz dziesięć razy tyle. :D:D:D:D::D:DD:D:D:D

Opublikowano

@Gówno się znasz. Panie DDOSER MANIE ...

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Ja pierdole . Max atak wynosił ~300gb a ten wylatuje z TB no niezły typek z niego.

2TB XDDDDDDDDDDDDD. A to dojebałeś,. :D:D:D:D:DD Teraz się można smiać.

Serwer który stoi kilka dni nie musi byc gorszy od tego który stoi sześć lat, chyba, że tylko pod względem ilości graczy. W spamhausa jebali po 70-100, a Ty wytrzaśniesz dziesięć razy tyle. :D:D:D:D: :D:DD:D:D:D

True .

Cd. dobrych zabezpieczeń to hosteam + filtrowanie + rulki do FW ( niby nic a jednak ) i serwer (jak narazie nie do złożenia ) ale wiadomo technologia się zmienia nie stoimy w miejscu i za parę lat znowu nie będzie ochrony przed DDoSem .

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

@Empire. Czyli myślisz, że najlepszy HACKJER na Świecie nie posiada TB ?

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Za dużo kombinowania w tych waszych zabezpieczeniach z ameryki. Ja niedługo jak będę wypuszczał swój to pokaże że bez jakiś pro maszyn z "filtrami"...Można spokojnie wystartować.

Ten 300 GB to ta akcja z Cyberbunkrem ? Coś czytałem ale nie zgłębiłem tematu..

@Shirek

Z tymi 1TB botnetami to brzmisz jak Kainsu z Nexanity.. porażka.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Nie zaprzeczysz, że takie istnieją :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Za dużo kombinowania w tych waszych zabezpieczeniach z ameryki. Ja niedługo jak będę wypuszczał swój to pokaże że bez jakiś pro maszyn z "filtrami"...Można spokojnie wystartować.

@Shirek

Też nie mam pro maszyn z filtrami. :) Ta, spamhaus i cyberbunkr.

@Empire. Czyli myślisz, że najlepszy HACKJER na Świecie nie posiada TB ?

Czemu jak ktoś ddosuje to od razu hacker? Myśl, chłopcze, myśl. Backdoorowanie WHMCSa exploitami z 1,3kday nie jest najlepszym sposobem na stanie sie pro. ;)

Nie zaprzeczysz, że takie istnieją :]

Bo nie istnieja. Chyba mylisz 1000gbps z 100gbps.

Opublikowano

Najmocniejszy atak na świecie miał 1TB :] Istnieje coś takiego jak internet.

@Pan z MInecraft coś się myli ;/ Normalnie MR. FAKE DDOSER...

@Edit: Znasz się po prostu lepiej od ludzi, którzy wydali Streeters. (%,%)

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Daj źródło tego 1 TB ataku...

Ktoś kto używa botnetow nie może nazywać się "hakerem" to są "ddos kiddies"... Zresztą nie ma o czym tutaj pisać jakby ktoś tutaj był by "PRO HAKIEREM" To nie zajmował by się Metinem.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

eddR poszukaj w internecie :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

@Shirek

z Kainsem masz lajka :D

Shirek wyjdź z tego forum i nie wracaj ;) przy 50gbps każda w polsce strona : allegro,mbanki i inne takie rzeczy padłyby raczej jak muchy , Największy odnotowany atak DDoS to jak ktoś wspomniał wykonany był na SPAMHAUS .

Poczytaj : http://www.wykop.pl/ramka/1459579/najwiekszy-zaobserwowany-atak-ddos-w-historii-internetu/

@ BTW : Ty myślisz że przy jakim booterku piszę 100gbps to tyle ma <lol> właśnie na takich ludziach jak Ty oni zarabiają ;)

fm1y.png

Opublikowano

Kto wydał Stressers, powiedz mi? Nie ma wydawcy stresserów ani booterów, to mógł zrobić każdy. Zrobić shelle na dedykach (ew. do udp dorzucić ip spoofing), podłączyć pod api php, jakiś mały hub + płatności i masz stresser, co w tym takiego strasznego? :D

Tobie polecam, shirku, internet2. Dla niedouczonych idiotów.

Opublikowano

Tobie polecam, shirku, internet2. Dla niedouczonych idiotów.

Widzisz, mnie ataki ddos kidd jak to ujął wcześniej kolega nie rajcują jak cb.O ja wyjebałeś server.I co w związku z tym ? No właśnie.Idiotą jesteś ty DDosując kogoś lub coś.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Widzisz, mnie ataki ddos kidd jak to ujął wcześniej kolega nie rajcują jak cb.O ja wyjebałeś server.I co w związku z tym ? No właśnie.Idiotą jesteś ty DDosując kogoś lub coś.

To że wie więcej od Ciebie nie znaczy że go to rajcuje ;O

fm1y.png

Opublikowano

Po chu*a się tu udzielasz?? Czy temat brzmi "hejtuj wszystkich, którzy wiedzą więcej niż ja i jestem zajebistym pro hackerem(jak to ty uważasz) więc mogę się udzielać na tematy, o których w ogóle nie mam pojęcia"?? No raczej nie... UWAGA DLA CIEBIE DROGI "SHIREK" TEMAT BRZMI (może drukowanymi zrozumiesz) "[inne]Test zabezpieczeń.", więc wy..., dałeś od siebie już 2 grosze wyssane z palca, więc wyjdź już i nie wracaj :)

Opublikowano

@Mogę tu pisać. BO MOGĘ. Idioto @up :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...