Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Technika (Wejdz u czytaj do końca)

Ergor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z znajomym mamy zamiar zrobić Hosting serwerów Metin2. Lecz narazie postawimy jeden serwer taki troszkę większy. Reklamy się kupi itd. Zabezpieczenia też będą dobre. Tylko poszukujemy osoby na stanowisko GA. Ta osoba będzie miałą pełen dostęp do dedyka i będzie miała za zadanie zrobić pliki serwerowe i clienta. Ja się zajmę WWW, TeamSpeak3 i Forum na IPB.
Ktoś chętny proszę pisać pod tematem. Jak się dogadamy rozmowę przeniesiemy na TS'a.

Ranga GA czyli główny administrator. Pełen dostęp do serwera i w dalszych postępach stanowisko w naszej firmie co się równa z $$$.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Napisz na GG :]

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

GaduGadu podam na PW jak ktoś napisze.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...