Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kata pentakill ranked :)

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Penta katariną na srebrze trzy XDDD Jeszcze jak patrze na twoje itemy podczas wbijania tej penty to moge sie domyslic jaki tam jest poziom, team deathmatch

Opublikowano

Ja pierdole "Penta katą to nie penta", "chujowe cs'y",Chujowy bulid" Kurwa zawsze komuś coś nie pasuje. No ale sorry wy napierdalacie 24/h 7/tydz. i jesteście super pro elo elo

Opublikowano

[TuT] Jak wbić Pentę Katariną.

Wciśnij R...

Dobrze że katarina jest niekontrowalna i nie trzeba wiedzieć kiedy się wbić, jak się upozycjonować, uważać na cc'ki. Dobra logika, brąz 5?

Opublikowano

@up

W srebrze III, w którym sam jestem zauważyłem że ludzie nie wiedzą że mogą przerwać ulta Katarinie.

A nawet w tym meczu było 4 którzy mogli przerwać, a patrząc na to że nie przerwali to można wywnioskować że wywalają wszystko na pierwszego lepszego przeciwnika.

Więc mój poradnik "Jak zrobić pentę Katariną" jest dobry.

Opublikowano

no wiesz jak się wbijasz w enemy i ultujesz to wiadomo, że Ci się nie uda to nie były warzywa tylko po prostu wpadli w pułapkę

Opublikowano

AP SINGED XDD

Słaba ta penta. Przeciwnicy mieli w chuj mało Hp-ków a na srebrze 3 to żadna sztuka. wystarczy przeczekać cc'ki ->q,e,r -> penta.

Jak tak łatwo to idź i wbij pente :)

Arcymistrz
Opublikowano

Brakowało mi tego hejtu w dziale LOL'a. Moderatorzy tutaj albo mają bekę, albo siadają psychicznie upośledzeni z melisą do pilnowania tego.

Pogratulować penty ;)

Każda penta, jest pentą, nie ważne czy bohater jest łatwy czy trudny.

"Oh nie, on nie zbudował jej jak xx streamer, albo jak ja, co za nob"

Jeszcze raz gratulacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...