Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Haunted Zyra-Prezentacja

Brend™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1

Po co wstawiałeś intro do takich filmów?

dałbym łapkę w dół ale konta nie mam

jeszcze te intro leci 35 sekund, no ja pierdole, czuć "gimbazą" bo ma się intro :D

po drugie

nie umiesz robić czegoś takiego, wypad.

Hejterzy do dzieła

Naucz się pierw to robić a nie zaśmiecasz YT, i się dziwią czemu yt ma lagi...

Opublikowano

Po 1

Po co wstawiałeś intro do takich filmów?

dałbym łapkę w dół ale konta nie mam

jeszcze te intro leci 35 sekund, no ja pierdole, czuć "gimbazą" bo ma się intro :D

po drugie

nie umiesz robić czegoś takiego, wypad.

Hejterzy do dzieła

Naucz się pierw to robić a nie zaśmiecasz YT, i się dziwią czemu yt ma lagi...

Co do 1 to właśnie się nad intrem zastanawiałem :) W następnych filmach już tego nie będzie. Co do gimbazjum to już je skończyłem,chodzę do technikum ;)

2.Jest to mój 1 film więc na jakiej podstawie stwierdzasz że nie umiem tego robić>? Rozumiem ,że Ty umiesz wszystko od razu robić tak?

Opublikowano

Co do 1 to właśnie się nad intrem zastanawiałem :) W następnych filmach już tego nie będzie. Co do gimbazjum to już je skończyłem,chodzę do technikum ;)

2.Jest to mój 1 film więc na jakiej podstawie stwierdzasz że nie umiem tego robić>? Rozumiem ,że Ty umiesz wszystko od razu robić tak?

nie, ja jak coś robię to albo robię to dobrze albo wcale, wiesz jak wystawiasz coś do internetu, to wiedz że mogą być jakieś krytyki.

Obejrz sobie innych jak oni to robią, bo na pewno teraz są bardziej profesjonalni i każdy wolałby ich oglądać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...