Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa ,,Ostatni Władca Wiatru" Minecraft 1.7

Adam3cz3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko! Tutaj Adam3cz3k.

Dziś (25 Październik) rozpoczynam budowę mapy ,,Ostatni Władca Wiatru" na podstawie Bajki Avatar legenda aanga.

Nie znalazłem fajnej mapki, to postanowiłem że zrobię swoją.

Roboty będzie dużo, nie ukrywam ale mapa będzie bardzo duża, O to cała mapa jaką zbuduję

http://avatar-the-last-airbender.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1312084/files/blog_mz_4841379_7448586_tr_689px-mapa_narodowxc.jpg

Informację, linki itp będą umieszczane tutaj.

Każdy chętny do pomocy pisze na pw! Mapa będzie również na MinecraftPlanet oraz MinecraftForum.

PS. Jeżeli to nie jest właściwy dział (bo nie jestem pewny czy to jest dobry), to proszę o przeniesienie.

Screeny:

frut.png

8db8.png

ot5d.png

26x1.png

Opublikowano

Południowe plemię już zacząłem budować, ale jeszcze nie gotowe, zostały mi lodowce statek z napadu i kula gdzie został znaleziony Aang :)

Opublikowano

Mapa będzie miała jakiś określony cel? Czy po prostu zwykły survival? ;)

Ta mapa nie ma celu, po prostu odwzorowanie serialu w Minecraft, można ją użyć na serwerze RP lub Adventure, Za moją zgodą oczywiście każdy kto chce mieć tą mapę na swoim serwerze musi mieć moją zgodę!!! Na single player to nie obowiązuję!

Opublikowano

nie jestem fanem tej bajki ale widziałem to i owo ^^

te brązowe namioty lepiej by wyglądały ze świerkowych desek a nie welny :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

@up Dobra poprawie i zobacze jak wygląda, powiększyłem plemię i szukam osób do pomocy!! Pisać mi na pw !!!

Teraz zrobię lodowce, statek który nękał plemię wody i kulę z lodu :)

Opublikowano

Dobry pomysł na mapę, mogłeś dorobić troche wiecej i porobić lepsze screeny, to co pokazałeś nie ma co oceniać 1/10 -,-.

Co do praw autorskich nie możesz komuś zakazać umieszczania mapy na serwerach jesli udostępnisz ja publicznie. Właśnie wtedy złamiesz możliwości własnych praw autorskich

Nikt nie bedzie cie pytał o zgodę bo napewno będziesz chciał coś w zamian. Radzę poczytać ci troche o prawach autorskich :).

Oczywiscie pomysł na mapę mi sie podoba be narazie nie ma zbytnio co oceniać.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Dobry pomysł na mapę, mogłeś dorobić troche wiecej i porobić lepsze screeny, to co pokazałeś nie ma co oceniać 1/10 -,-.

Co do praw autorskich nie możesz komuś zakazać umieszczania mapy na serwerach jesli udostępnisz ja publicznie. Właśnie wtedy złamiesz możliwości własnych praw autorskich

Nikt nie bedzie cie pytał o zgodę bo napewno będziesz chciał coś w zamian. Radzę poczytać ci troche o prawach autorskich :).

Oczywiscie pomysł na mapę mi sie podoba be narazie nie ma zbytnio co oceniać.

po 1 To jest nie pełne to tylko ssy i to tylko 1/9999999 tego co zrobię, prawa autorskie jesteś kolejnym ,,Panem idealnym" który zawsze znajdzie jakiś haczyk.. Nie podoba się to won, buduję tę mapę bo ani jednej nie widziałem (chodzi mi o całą z wszystkimi narodami) Więc chyba moja będzie pierwsza, czyli ja ją zbuduję i będzie moja i prawa do tej mapy należą się mnie.

Opublikowano

Pomysł jest dość fajny, lecz na SS nie ma po prostu co oceniać. Czekam na następne SS i wtedy się wypowiem :)

Na razie z tego co widze to 2/3 / 10

Opublikowano

Pomysł jest dość fajny, lecz na SS nie ma po prostu co oceniać. Czekam na następne SS i wtedy się wypowiem :)

Na razie z tego co widze to 2/3 / 10

Te ssy są nie aktualne, wczoraj znaaaaaacznie powiększyłem plemię, dziś szukam ludzi do pomocy i będziemy dokańczać caaaałe plemię a potem zaczynamy świątynie :)

Opublikowano

@Aktualizacja

Nowy wygląd głównego igla. (Aktualnie powiększamy wyspę, lecz ciężko bez world edita)

rq-zl-losjwtfzehroysaf.jpg

wh-yy-mfrwtildzcfkmjag.jpg

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...