Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]REKLAMY

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano , więc mam cholerny problem z reklamami ... Ciągle mi się włączają np. te z sms'ami , przeczyść swoj pc itp. , wkurwia mnie to już , nawet jak gram to mi gre minimalizuje i to jest wkurwiające , gdzieś pisało że jakiegoś adblocka zainstalować ale nnigdzie nie ma jak tego używać , chcę żebyście napisali co trzeba zrobić żeby te reklamy się nie pojawiały , jeżeli jakiś program to wytłumaczcie jak używać itp.

Z góry thx - nwm czy dobry dział

Opublikowano

Ale jak reklamy z przeglądarki wyłączają ci grę. To pewnie jakiś adware ci się zainstalował. Ale chcesz to możesz spróbować zainstalować adblocka do opery. W opcjach masz dodawanie rozszerzeń :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Skoro reklamy wyskakują nawet przy wyłączonej przeglądarce, zapewne zgadzałeś się na instalacje różnych toolbarów etc.

Pousuwaj wszystkie tego typu programy, z poziomu "Dodaj lub usuń programy".

Opublikowano

Fajny programik adwCleaner.

Działa na banalnej zasadzie że usuwa zbędne toolobary jak up napisał.

Potem resetujesz PC i nie masz toolobarów a komp działą drobinke szybciej i nie masz reklamek:)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...