Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPP Film

Sato87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zrobić film z perspektywy pierwszoosobowej coś takiego jak w grach typu cs itp lub tak aby by byla widoczna moja twarz tak jak tu

ma ktoś jakieś poradniki itp co do tego jest potrzebne i jak to zrobić ?
Opublikowano

wiem dokładnie co jest Ci potrzebne ale nie mam pojęcia jak to się profesjonalnie nazywa. to jest tjb taki statyw zapinany do pasa pochylony pod takim kątem że widać to dokładnie jak na tym filmie

chyba można to jakoś bez problemu zrobić samemu
nawet Ci to narysowałem, z góry mówię nie mam zdolności artystycznych i wygląda to komicznie :P
czerwone linia to ten nazwijmy to statyw zapięty do pasa
czerwone kropki to możliwe kąty nachylenia a zielone kropki to możliwość zamocowania kamery

hahah_zpsdc2a797f.png

niestety nie mam pojęcia jak to się nazywa, wielokrotnie widziałem to na jakiś filmach z planów zdjęciowych, pewnie można to gdzieś zakupić w sklepach z dobrymi akcesoriami do kamer wygląda to trochę podobnie do tego

http://www.sklep-presto.pl/product-pol-34828-Monopod-U-Shot-XSories.html

tylko że dłuższa i ma mocowanie do pasa albo tak jak mają wspinacze górscy na całą pupę

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A myślisz,że z samym uchwytem i lustrzanką będę mógł nakręcić ujęcia takie jakby widok moich pleców ?Chodzi mi o tylko statyw do lustrznki taki zwykły czy będzie to słabo wyglądało ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...