Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera

WypasioNy MiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem że jest do tego specjalny temat lecz tam nie uzyskam normalnej odpowiedzi gdyż głównie każdy kto tam odpowiada pisze byle jaki serwer który spełnia 1/3 i liczą na like. Lecz tutaj jest to nie ważne liczę że odpowiadając na ten temat pomożesz. :)

______________________________________________________________________________________________________

A więc szukam serwera na którym jest + 200 osób online.Chciałbym żeby administracja serwera zajmowała się nim czyli np. (naprawianie bugów , eventy). Chce żeby gra na serwerze nie była monotonna tak jak na wiekszośći serwerów.

Najbardziej zależy mi na małej ilości setów uzbrojenia (max 3) Np.

Stalka ---> Niebian ---> Chwang

Bojowy ---> Tryton ---> Śmiercio

Oczywiście to jest przykład

Na serwerze chce kilka nowych map jak i kilka nowych dangeonów.Chce żeby Truta oraz inne bronie na 75 były unikalne i ciężkie do zdobycia.

Ogólne informacje :

- Max lvl 99-120

- Medium

- Brak 6/7 Bonu

- Brak 6 Skila

Może być to zagraniczny priv lecz

chce żeby panował tam język Angielskim

Jeżeli piszesz tutaj jakiś serwer który rózni się troche od tego co tutaj napisałem (np 4 rodzaje broni) To napisz mi te różnicę. Like dostanie każdy kto poda jakiś serwer + róznice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...