Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

playstation plus

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupując ps+ jest dostępne kilka gierek. Czy te gry można przypisać do konta nie pobierając ich ? Chodzi mi o to, że grę przypisze do profilu i gdy ona wyjdzie to będę mógł ją pobrać. Jest taka możliwość ?

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Jak Ty chcesz przypisać sobie gry które jeszcze nie wyszły? Nie ma takiej opcji...

Jedyna opcja to dodanie do listy aktualnie dostępnych gier i pobranie ich później, możesz te gry pobrać nawet jeśli znikają z oferty po miesiącu o ile posiadasz nadal PS Plus.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi, czy dostępne gry mogę sobie zapisac i jak wyjdą z usługi to wtedy je pobrać. Źle mnie zrozumiałeś.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Wystarczy że klikniesz aby się ściągało, a potem anulujesz ściąganie ;) Pomimo anulowania ściągania gra się przypisze do konta i możesz ją ściągnąć później nawet jak już jej w Plusie nie będzie. (pod warunkiem że subskrypcja PS Plus jest u ciebie nadal aktywna)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...