Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XenoBot HELP! fAST

cycu1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam XenoBota i nie wiem jak zapisac wlasnego skrypta jak go nagram np na dleah, wiecie jak to moze zrobic?

Aha i jeszcze 1 czego jak dl żuci fire bomba to nie przejdzie przez niego bot tylko stoi w miejscu i czeka aż zniknie fire bomb?

Jeśli wiecie co jest dajcie znac

Opublikowano

Tak, więc skrypt jak nagrywasz to każdy skrypt możesz zapisać na innych save'ach. A co do chodzenia po fire fieldach to jak dobrze pamiętam jest opcja pathfinder i tam masz opcje żeby chodził po danych kratach z "bombami".

Opublikowano

Ok wielkie dzięki ale co do tego zapisywania skryptów to nie kpw bo on mi sie zapisuje na skrypcie co wczesniej zrobilem czyli nadpsuje a i jak dam load to nic nie wczytuje.....

Opublikowano

To waypointy zapisują się na save, a nie jak to było np. w przypadku elfbot'a, że zapisywało na nazwę "cavebot", więc jeżeli zapisałeś waypointy na jakiś save i ten save dalej jest to nie ma prawa żeby one znikneły.

Opublikowano

To waypointy zapisują się na save, a nie jak to było np. w przypadku elfbot'a, że zapisywało na nazwę "cavebot", więc jeżeli zapisałeś waypointy na jakiś save i ten save dalej jest to nie ma prawa żeby one znikneły.

Aha i jeszcze 1 pytanie wiesz może co zrobić żeby mi pisał na trade, w tym okienku napiszalem all i zaznaczylem all i nie pisze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...