Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak tera sie gra

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko : Jak sie teraz w to gra?

Bo rozuiem ze nie ma boto wszystkie zostaly wybanowane, lub prawie wszystkie, czy sa gracze na mapach?

czy jest pusto? dajmy na to serwer pl3 no i czy jakos sensownie da sie teraz dojsc do jakiegos przyzwoitego poziomu w tej grze? cos osiagnac bez placenia?

co jakis czas zagladam i widze ze zmienily sie licytacje czy tak jak teraz skylab, wiec pytanie czy gra sie dobrze czy nie koniecze?

no i ewentualnie jakas premka na start jest gdzies do zdobycia?

i jak teraz jest ze wspomagaczmi? pixelboty tylko tak?i ile one wyciagaja?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Mam takie pytanko : Jak sie teraz w to gra?

Bo rozuiem ze nie ma boto wszystkie zostaly wybanowane, lub prawie wszystkie, czy sa gracze na mapach?

czy jest pusto? dajmy na to serwer pl3 no i czy jakos sensownie da sie teraz dojsc do jakiegos przyzwoitego poziomu w tej grze? cos osiagnac bez placenia?

co jakis czas zagladam i widze ze zmienily sie licytacje czy tak jak teraz skylab, wiec pytanie czy gra sie dobrze czy nie koniecze?

no i ewentualnie jakas premka na start jest gdzies do zdobycia?

i jak teraz jest ze wspomagaczmi? pixelboty tylko tak?i ile one wyciagaja?

PL3 był i w sumie zawsze będzie z gimbusami na czele ( oczywiście znajdzie się ktoś porządny z moralnymi zasadami co do gier )

Chociażby takich jak nie kradnięcie cubikona. Ten serwer jest totalnie pusty i był totalnie pełny botów, wspomagacze to CHYBA

działają. Nie wiem bo nie korzystam, pixelboty mogą wyciągnąć aż 20k uri. i 50-100 energii przy wszelakich bonusach i masz z skrzynki

4 energie :P

Dobrze ? Nowi gracze - very good Starzy gracze - oh good shit ;-;

Premka to kiedyś była nawet na 6 miesięcy czy nawet 2 a teraz to góra pół miesiąca -.-

pyhvh7E.png

Opublikowano

ja polecam grę andromeda 5 fajna ja nic nie placilem i bije dużo całkiem

jak chcecie tam grac to tylko czerwoni

jak by co mój nick: PrOKillers

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

czasami wbije na serwa, klient zmienioony, tnie sie wszystko kur*a :/ ogolnie nie gram a mam FE z petem na 13 ;) nie gram i nie bede juz grac, duzo wiecej wolnego i spokojnego czasu

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Ja po sprzedaży konta założyłem nowe i gram na PL2 leonkiem (3 LF3) na VRU. Gra się fajnie, przyjemnie bije się mordony i drobnicę. Nie ma gości na programach, ani botów. Tak ta gra powinna wyglądać od początku.

Opublikowano

Botów brak, co chwila coś nowego - potrzebnego jak kij w d***, gra się zacina dość ostro bez względu na przeglądarkę. Zaczyna być do bani taka gra - pl1

Graczy sporo, koksów mało - niestety większość gra bez jakichkolwiek zasad.

Najlepiej to widać zbierając palkę - ale cóż - tak było i będzie ... kultury gry ciężko się niektórym nauczyć ... za to podbudowuje niektorym wątpliwe ego i jest lekarstwem na kompleksy ;)

Opublikowano

odkąd nie ma botów mam 60 fps a komputer slaby bo 3 gb ramu ma .

a tak w ogóle to lepiej latac na moby ( dk mk) golcem czy aegisem?????

Opublikowano

odkąd nie ma botów mam 60 fps a komputer slaby bo 3 gb ramu ma .

a tak w ogóle to lepiej latac na moby ( dk mk) golcem czy aegisem?????

Aegis z rombem, jeszcze desing elite ;d Tym statkiem możesz bić non-stop a golec no niestety musi się klepnąć :P

pyhvh7E.png

Opublikowano

Aegis z rombem, jeszcze desing elite ;d Tym statkiem możesz bić non-stop a golec no niestety musi się klepnąć :P

ja latam z rombem i aegisem i przymierzam się do ubicia kubika (sam) ale designu elite nie kupie

Opublikowano

czyli gra jest taka dosc przyjemna rozumiem:) a jaki serw teraz sie oplaca brac?jak ejsc na br2?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

czyli gra jest taka dosc przyjemna rozumiem:) a jaki serw teraz sie oplaca brac?jak ejsc na br2?

No w wydawaniu kasy to zwłaszcza i jeszcze musisz się liczyć z super lagami.

Cóż na PL1 jest najwięcej ludu :P Tam możesz zagrać :P

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...