Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.7

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Z tego co wiem to dzisiaj miał wyjść mc 1.7 ? To prawda ?

Prawdopodobnie wyjdzie jak w 1.7.1 nie będzie błędów to wyjdzie do końca tego tyg tak słyszałem ale nie wiem czy dobrze

Opublikowano

Już jest minecraft 1.7 ??

Wiem że w piątek miał wyjść ale że tak szybko :D

Sprawdzę i wam potwierdzę bo aż jestem ciekawy

U mnie jeszcze nie aktualizuje na 1.7 bo właśnie próbowałem, chyba że wy na snapshotach graliście

Opublikowano

Wejdź w link co podał Amsek i tam wszystko pisze, jak mieć tą wersje 1.7.1. I trzeba tego szukać w snapshotach "Experiencal coś tam :P" Nie pisze, że to snapshot lecz tylko "Minecraft 1.7.1"

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W normalnym launcherze również można to pobrać. Wystarczy zmienić wersję i gotowe.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zróbcie chociaż pliki pod 1.7.2 dla non-premium lub coś, też chętnie zobaczę. ;p

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...