Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping w lolu ._.

CzteryPermy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już przedstawiam ten (przepraszam za wyrażenie sutelejki) wkurwiający problem, otóż kupiłem sobie nową maszyne i chciałem pograć w loliksona ale uwaga, ta cholernie zbugowana gra jakimś cudem robi mi po 300 pinga od razu mówię że mam normalny internet i to nie jego wina pozatym mam te 300 pinga w każdej grze W KAŻDEJ i jedno pomaga, recconect na początku rundy po tym zabiego mam już po 20-30 ja się pytam do chuja dlaczego ten lol to takie gówno uciążliwe jest robienie ciągłych recconectów. Uprzejmie proszę o pomoc jakiegoś nolife'a.

Pozdrawiam

Opublikowano

Internet możesz mieć super pro ale czy gubisz pakiety? jeżeli tak

to oczywiście ping idzie do góry

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Czy ogarniacie to że tak jest TYLKO w lolu? i kiedy robie recconecta na początku rundy to wszytko jest dobrze ? więc to wina tej chujowej gry jak zawsze pozatym gdybym nie miał sterowników do karty sieciowej nie miałbym dostępu do internetu w ogóle, to chyba logiczne. Jakieś inny pomysły?

Opublikowano

No to po co grasz w tą "chujową grę" i płaczesz że masz lagi, wyłącz gówniane programy, nic nie pobieraj itd. albo kup sobie normalny internet.

@edit

No kurwa nie rozumiem cię, grasz w lola i masz lagi to płaczesz "wina lola" to tak samo jakbyś wbił się na mida pod pretekstem pick orderu, nafeedował i przegrał mida a potem mówił że to wina junglera.

Opublikowano

No to po co grasz w tą "chujową grę" i płaczesz że masz lagi, wyłącz gówniane programy, nic nie pobieraj itd. albo kup sobie normalny internet.

@edit

No kurwa nie rozumiem cię, grasz w lola i masz lagi to płaczesz "wina lola" to tak samo jakbyś wbił się na mida pod pretekstem pick orderu, nafeedował i przegrał mida a potem mówił że to wina junglera.

Ty czytałeś ten temat fanboyu riotu? napisałem wyraźnie kurwa, że tylko w lolu tak mam a w innych grach nie np. cs mam kurwa 6 pina co przypadek?

PS: napiszę to jeszcze raz co do lola : NA POCZĄTKU JEBANEJ RUNDY MAM 300 PINGA A JAK ROBIE RECCONNECTA TO JEST PO 20-30 ROZUMIESZ TERAZ? czy jesteś aż tak tępy że ze zrozumieniem nie potrafisz czytać. A teraz mi odpowiedz co może to nie wina tej zbugowanej gry? jak w innych grach mam normalnie ale nie ty kurwa dalej sądzisz że to mój internet i programy ale ty jesteś zjebany jednak :D mam neta 100mb. Więc nie pierdol o necie pewnie sam masz jakieś 512ks/s i na jakiejś wichurze mieszkasz więc jak nie masz pojęcie o pewnych rzeczach to szczym ryło

Opublikowano

Podpinam sie do tematu. Mam dokladnie tak samo jak on. Komputer mam nowy i jest dobry ( kazda gra pojdzie nawet te najnowsze na normalnych ustawieniach ) Ineternet mam dobry ( nie wiem jaki jest ale sciaga pliki z 1,5mb na sek ) W kazdej grze pingi mam normalne a tylko w lolu mam ciagle 300 pingu. Czesto tez jak gram zdaza sie za gram np 2-3 minuty normalnie i nagle wskakuje mi od 300-600 pingu i po chwili mam znowu normalny ping i to sie tak ciagle powtarza. Rowniez jest ze ping utrzymuje sie przez cala gre w granicach 200-500. Prosilbym o jakas porade bo tylko w lolu tak sie robi. Wszystkie programy wylaczam (te w tle rowniez) nic nie sciagam ale nadal tak sie robi ;/ (oczywiscie nie zawsze, zdazaja sie dni ze chodzi normalnie )

Opublikowano

Ty czytałeś ten temat fanboyu riotu? napisałem wyraźnie kurwa, że tylko w lolu tak mam a w innych grach nie np. cs mam kurwa 6 pina co przypadek?

PS: napiszę to jeszcze raz co do lola : NA POCZĄTKU JEBANEJ RUNDY MAM 300 PINGA A JAK ROBIE RECCONNECTA TO JEST PO 20-30 ROZUMIESZ TERAZ? czy jesteś aż tak tępy że ze zrozumieniem nie potrafisz czytać. A teraz mi odpowiedz co może to nie wina tej zbugowanej gry? jak w innych grach mam normalnie ale nie ty kurwa dalej sądzisz że to mój internet i programy ale ty jesteś zjebany jednak :D mam neta 100mb. Więc nie pierdol o necie pewnie sam masz jakieś 512ks/s i na jakiejś wichurze mieszkasz więc jak nie masz pojęcie o pewnych rzeczach to szczym ryło

Człowieku jak prosisz kogoś o pomoc to trzeba rozważyć wszystkie ewentualności.

I nie wyzywaj bo to ty masz problem ,a nie my...

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Opublikowano

Człowieku jak prosisz kogoś o pomoc to trzeba rozważyć wszystkie ewentualności.

I nie wyzywaj bo to ty masz problem ,a nie my...

kolejny mądry, miałeś w szkole czytanie ze zrozumieniem, potrafisz logicznie myśleć? skoro napisałem że kurwa to nie wina neta a ten [...] mówi że to internet to coś z nim nie tak z resztą z tobą tak samo bo nic nie wniosłeś do tematu tylko powtórzyłeś słowa tęgo bęcwała

Opublikowano

Również tak mam ale odłaczam internet podłaczam i normalnie ale po nxt uruchomieniu komputera musze od nowa ...

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Please panowie..

Po załączeniu LoL'a z menadżeru zadań wyłączcie proces "PMB.exe". Następnie z Panel Sterowania odinstalujcie program "Pando Media Booster". Po kłopocie ;).

8372383248.png
Opublikowano

Najczęściej jest to wina obciążeń sever'ów lub po prostu jakiś spadków wydajności neta ze strony producenta.Jeśli grasz w lol'a i będziesz miał spadek,sprawdzaj swoje wyniki netu na speedtest i potem zobacz jaki powinieneś mieć ping.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może masz jakiś wirus który wykorzystuję twoje połączenie internetowe? Przeskanuj komputer Malware Anty-Bytes oraz ADWCleaner. :)

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...