Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destories.pl [Dedyk] [Hard]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer i Polecam :)

Mimo że hard to expi sie przyjemnie jest możliwość zdobycia pd 25% lub 50%

Boja robi sie kilkajac na medale co sekunde można :)

Miła atmosfera ;]

Gm zawsze maja czas;]

Jest cieżko ale nie jest zaciężko

Potrzebujemy graczy ;]

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj Aure G :) Powiem że nie jest cieżko ;] co prawda 55ku do G ale z pudelka moze dropnac az 7 ksiazek ;) a ceny ku sa dosyć stabilne ;P

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Serwer bajka malo graczy ale coraz wiecej ich jest. Radze wejsc i sie przekonac na wlasnej skorze :)

Opublikowano

serwer wygląda na dość ciekawy, prezentacja ładnie wykonana, powodzenia :)

Opublikowano

Polecam serwer;] Wczoraj dodano drop kamoli z lorda małp ;)

Dodatkowo teraz zwiekszyła sie liczba posiadanych medali na sell wiec o bojocca nei jest ciezko

Taki tip: W v2 leci duzo kasy;]

Opublikowano

Serdecznie NIE POLECAM TEGO SERWERA! Co około 30 min są resety nawet bez uprzedzeń. Cofa serwer a administracja nawet nie oddaje straconych itemków... Mają w ***** graczy, tylko pod IS. Takie jest moje zdanie

0/10 - NIE POLECAM!!!

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

@up to chyba źle trafiłes =] Dzisiaj były ataki ddos i możliwe ze to przez to serwer przestal na chwile działać.

Admnistracja pomoże w każdej chwili gdyż niema za duzo na głowie bo jest mało graczy.

Serwer pod IS ? A co można w tym IS takiego kupic xD? skoro wszystko można dropnąc xD? Bez Is'a możesz sam sobie expa o 150% zwiekszyć a z isem o tyle samo tyle ze na dłużej. W IS z tych pomocnych rzeczy jest tylko teczak...

Opublikowano

Jak narazie server mnie znudził i nie siedziałem tam już zbyt długo... Ale życzę powodzenia w dalszym rozwoju, może jak dodacie więcej nowości to wrócę.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się grać....

http://zapodaj.net/images/d584c2034d192.bmp

to jest właśnie screen do tego jak GM przerobił i oskarzył Świrka o to , że zrobił on OX. Jest przemieniona godzina kiedy Świrek zaczął OXa na którego nikt nie miał wejscia + jest pokazane ze godzine po właczeniu OX przywołał on kwiaty. Pozmieniał czas i godzine . To jest Oszustwo i perfidne wywalenia z teamu. Było to o 23:44 a godzine zaczęcia dał o 22 . ReacT pozmieniał logi po prostu by wywalić z teamu Świrka. Ja wam mówie tylko tyle , że z takim HA to server długo nie postoi on po prostu leci tylko i wyłącznie na kase.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Nie opłaca się grać....

to jest właśnie screen do tego jak GM przerobił i oskarzył Świrka o to , że zrobił on OX. Jest przemieniona godzina kiedy Świrek zaczął OXa na którego nikt nie miał wejscia + jest pokazane ze godzine po właczeniu OX przywołał on kwiaty. Pozmieniał czas i godzine . To jest Oszustwo i perfidne wywalenia z teamu. Było to o 23:44 a godzine zaczęcia dał o 22 . ReacT pozmieniał logi po prostu by wywalić z teamu Świrka. Ja wam mówie tylko tyle , że z takim HA to server długo nie postoi on po prostu leci tylko i wyłącznie na kase.

hahahaha, byłem na ts świrka i ładnie wam moncił w głowie, abyście oczerniali ten serwer, bo go wyjebali z teamu choc stawia wlasny serwer, hahaha "weźcie na serwerze piszcie graczom, aby nie grali na destories tylko na moim serwerze" HAHAHHAHA BEKA Z WAS!!

@@

Zapraszam na serwer !! :)

Opublikowano

hahahaha, byłem na ts świrka i ładnie wam moncił w głowie, abyście oczerniali ten serwer, bo go wyjebali z teamu choc stawia wlasny serwer, hahaha "weźcie na serwerze piszcie graczom, aby nie grali na destories tylko na moim serwerze" HAHAHHANHA BEKA Z WAS!!

@@

Zapraszam na serwer !! :)

Niestety ale trochę w tym prawdy jest...

@ topic

Zapraszam na serwer !

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Nie opłaca się grać....

Nie wypowiem się na ten temat..

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Nie wypowiem się na ten temat..

bo spier*oliles sprawe ;) odeszło troszke osob z topki przez te twoje wybryki.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

bo spier*oliles sprawe ;) odeszło troszke osob z topki przez te twoje wybryki.

Nie wypowiem się na ten temat, bo Tujamo odpowiedział za mnie, mistrzu..

pre_1387877119__logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...