Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany w wardowaniu! (prawdopodobne)

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się ,że po takiej zmianie rankedy zupełnie się zmienią :unsure: Jungler teraz będzie mógł tylko siedzieć w jungli i nic wiecej ,nigdzie sie nie ruszy bo każda postać bd. posiadać wardy :3 Wracamy do ustawienia 2-1-2 ??!! <_<

.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się ,że po takiej zmianie rankedy zupełnie się zmienią :unsure: Jungler teraz będzie mógł tylko siedzieć w jungli i nic wiecej ,nigdzie sie nie ruszy bo każda postać bd. posiadać wardy :3 Wracamy do ustawienia 2-1-2 ??!! <_<

kazda postac bedzie mogla te wardy wykryc..... wiec jungla zawsze bedzie viable tylko dluzszy bedzie czas CALEGO czyszczenia jungli wiec mniej gankow lub mniej expa dla junglera

ta najlepiej buffowac lee sina czy kate....

bez sens ,wizja była op i nie trzeba było jej nerfić

1382822755-U1033021.png

Opublikowano

Bot teraz tez niby obwardowany a i tak jungler robi swoje.

Ja co do tego mam mieszane uczucia. Przyzwyczailem sie do obecnego stylu gry , jednak jak pojawilo sie nowe okno przedmiotow tez nie umialem sie nim poslugiwac a teraz juz smigam normalnie.

u1lc.png
Opublikowano

Co do Lee to słuszne spostrzezenie, nieźle jak dla niego, support bedzie mial kase na cos normalnego a nie papierek z wardami. Co do jungli to sie nie zgadzam, nadal bedzie uzyteczna, hecarim nie musi zwracac uwagi na wardy a evelynn wykryją tylko pinki. Reszta też jakoś sobie poradzi napisalem co przyszlo mi na myśl.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Nie potrzebne , no ale gdyby od poczatku tej gry tak to by wyglądało , to wszyscy by sie do tego przyzywyczaili i grali mimo to.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Podejrzewam że niektóre supporty będą brać jako Summoner Spella Claivoyance, jeżeli nie może mieć dużo wardów to ten summoner powinien dać dodatkowe widzenie na niewielki czas, oczywiście to są moje spekulacje które mogą mieć poparcie w przyszłości bądź nie, wiadoma jest teraz jedna, wreszcie będzie mi się lepiej grało jako Support.

Opublikowano

Zmiany są mega na plus. Teraz można strasznie fajnie kombinować. Co z tego, że można stawiać wardy za darmo. MOŻNA JE TAKŻE WYŁĄCZAĆ. I to daje ogromne pole do popisu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dla mnie ta gra z każdą "dobrą" zmianą, stacza się na dno. Teraz te wardy dojebali, ganki będą cholernie trudne od 10 lvl'a, Support ma roboty w sumie trochę więcej, bo musi pilnować wardów, poniekąd, i samemu je stawiać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czytałem wczoraj. Teraz lol będzie jeszcze bardziej drużynowy, skoro jeden pink na mapie przypada na jednego gracza. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1. Sweeper – odkrywa i wyłącza pobliskie niewidzialne jednostki (w tym Wardy) na krótki czas. Może być wykorzystywany do zakłócania wizji przeciwników, dzięki odkrywaniu i niszczeniu wardów. (nie ma informacji jak trinekt działa na niewidzialnych championów np. Twitch)

No to świetnie , pobawimy się w bfa "zniszczmy im radar nie będą mieli wizji" xD

Opublikowano

Płaczcie, płaczcie.

Jak zostanie to wprowadzone to po tygodniu już wszyscy się przyzwyczają i zapomną jak było kiedyś. Zawsze tak jest.

A zmiany na PLUS teraz naprawdę będzie trzeba grać strategicznie i używać głowy.

(TROLL)

Takie głupie dzieci z podstawówki już nie będą miał szans na srebro i nie będzie trzeba słuchać ich pierdolenia.

Opublikowano

Teraz że tak się wyraże, gra będzie bardziej dynamiczna... Dlaczego? Już wyjaśniam.

Bo aby zgangować linię, będzie trzeba zrobić to szybko. Tak by przeciwnik się nie kapnął, prawdopodobnie będa to agresywni jugnlerzy-early. Żeby jakoś coś rozegrać lane-gangiem, junglery typu ww po prostu będzie unviable. Nie będzie miał co zrobić, będzie "era" to junglerów z dashami bądź bardzo wysokim ms. Co do wardów, to bardzo świetny pomysł. Dlaczego? Bo teraz nie będzie płacz na supportów, że zero controli na mapie, teraz każdy kurwa będzie kupywał wardy, każdy. I riot o to zadbał, że support to nie tylko aury i wardy. Z czego bardzo się cieszę, zmiany jak najbardziej na plus. Ale wszystko okaże się w praniu, mimo to jestem zadowolony z decyzji riotu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mi też się podoba bo potem taki bob nie stawia wardów na migdzie i nie wie, że go ktoś ganguje, gdzie typ idzie etc;< + jeszcze przebudowa jungli to będzie ciekawe;P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Niezle wymysli to riot ale powinni wedlog mnie supportom dac wiekszy limit wardow niz reszcie. Bo support nadal jest supportem mimi wszystko, chociaz teraz mozna chociaz zlozyc jakies itemy bo sporo kasy dostajemy, a nie jak wczesniej support nie mial skad kasy brac oprocz assyst co czesto jak sie trafi jakis slabszy gracz to wtedy supportem prawie nic kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...