Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Czyżby madredy wróciły do gry? + inne

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje ze dadza nerfa tego itemku, bo na adc to bedzie miazga. Skora grajac adc masz najwiecej farmy i najlatwiejsza i jeszve ten item ziwkesza ilosc kasy to za szybko zlozysz full build. A najbardziej jest ciekawe to ze support ma tyle kasy w porownaniu do innych. Wkoncu bedzie mozna na supporta kupowac itemy, tylko teraz prawdopodobnie sporo osob w mniejszych ligach bedzie robilo supporty w wiekszosci pod attak zeby miec dmg skoro tyle kasy idzie.

Opublikowano

Jeśli to będzie bez limitu stackowalne, to stary bloodrazor odpada : o Wyobraźcie sobie takie 300 farmy, nie wiemy jeszcze jakie to ma przeliczniki, ale będzie napewno dość duży bonus za to. W starym ten bonus dmg był stały, tylko hp wroga mogło się zwiększać, ale sam bonus był stały. Teraz możemy dostać duży bonus z farmy, ale hp wroga się nie zmienia, to może dać wielką przewagę w walce z czymś squishy. ^^ Mi się podoba, chociaż pewnie coś znerfią, albo zrobią max stacki, bo byłoby OP.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Jak powróci, to WW, Volibear i reszta świata wraca do gry z baaaaaaaaardzo pozytywnym skutkiem. Nie zapominajmy, że to PBE. Wycofali się z reworku skarnera to nie wiadomo czy to jeszcze wróci. Dali na próbę.

Chcieli zrobić reworka skarnera?! Dobrze że się wycofali, wtedy byłbym jednym z licznych skarnerów na EUNE, a tak to jestem jednym z niewielu :>>>>>

Ciekawe czy wprowadzą madredki, czy jednak zrezygnują.

Opublikowano

Na reddicie można znaleźć informacje o nowym itemie:

Martyr's Call:
+300 health
+10 health regen per 5
Unique Active: Consume 20% of your current health to give 10% of your max health as a shield to target ally.

Opublikowano

Ja pamietam ze kupowalem to czesto na vayne. Mialem tak niezmiemski as i % dmg ze wszyscy padali jak sz....

tak byl to item w stylu botrka bez aktywu , z wiekszym efektem % hp niz botrk . Miazga na kog mawie, vayne , warwicku itd. pierdolicie tu o 300 farmy , a jezeli item bedzie kosztowal tyle co kiedys to zlozy sie go co najmniej po 150 cs (zakladajac ze nie masz killi)

Mam nadzieje ze dadza nerfa tego itemku, bo na adc to bedzie miazga. Skora grajac adc masz najwiecej farmy i najlatwiejsza i jeszve ten item ziwkesza ilosc kasy to za szybko zlozysz full build. A najbardziej jest ciekawe to ze support ma tyle kasy w porownaniu do innych. Wkoncu bedzie mozna na supporta kupowac itemy, tylko teraz prawdopodobnie sporo osob w mniejszych ligach bedzie robilo supporty w wiekszosci pod attak zeby miec dmg skoro tyle kasy idzie.

1. Spojrz na scene profesjonalna farma : mid>adc>top>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz info dla debili : Ten item bedzie dawać bonusy od zabitych stworków w jungli, nie minionow, i nie wypowiadac sie jak nie wiecie...

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...