Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem jestem w 2 gim i wtym roku tak mam 3 ucieczki 3 dni nie obecne w szkole no 3 i poł dzisiaj jestem 4 dzien w domu w tym roku szkolnym a jutro bedzie 5 chyba wiec tak troche sie martwie bo mam jutro test na 2 lekcji i chce go napisac i pojsc na te 2 lekcje i pojsc do domu ale troche sie martwie bo mam takich chlopakow w kllasie ze zaraz beda sie smiec i mowic ze udaje wyzywac mnie itd i powiedzcie czy te 5 dni jak na prawie 2 miesiące szkoły to duzo?I czy wy na moim miejscu poszlibyscie napisac ten test czy zostalibyscie w domu?

Opublikowano

Mało, ja miałem 60% obecności przez i jakoś problemu nie było. Pierwszy semestr to lajt, bo zawsze w drugim możesz podciągnąć, a jak dobrze się jeszcze uczysz to zero problemu.

Opublikowano

Siemanko mam problem jestem w 2 gim i wtym roku tak mam 3 ucieczki 3 dni nie obecne w szkole no 3 i poł dzisiaj jestem 4 dzien w domu w tym roku szkolnym a jutro bedzie 5 chyba wiec tak troche sie martwie bo mam jutro test na 2 lekcji i chce go napisac i pojsc na te 2 lekcje i pojsc do domu ale troche sie martwie bo mam takich chlopakow w kllasie ze zaraz beda sie smiec i mowic ze udaje wyzywac mnie itd i powiedzcie czy te 5 dni jak na prawie 2 miesiące szkoły to duzo?I czy wy na moim miejscu poszlibyscie napisac ten test czy zostalibyscie w domu?

Masz iść do szkoły bo taki jest twój obowiązek, rozumiesz?

lolol

Opublikowano

Beka, będę się śmiać że siedzisz w domu ? Olej ich... niech się interesują sobą, a nie tobą.

Jeżeli chodzi czy to dużo? Nie to jest malutko, mój kumpel był na te 2 msc szkoły z max 14 dni ^ ^

Opublikowano

Nie przejmuj się do jeszcze gimbaza,a jak się śmieją że uciekłeś to masz h**ową klasę,u mnie się tych co uciekli kryło,a nie wyzywało za to

Opublikowano

jest coś takiego jak dodatkowe lekcje z karty nauczyciela, które nauczyciel ma obowiązek poświęcić na pracę z uczniem - od niego zależy czy to będzie praca z uczniem zdolnym, czy może zajęcia wyrównawcze. u mnie w szkole forma takich zajęć to konsultacje, zawsze są na 7/8 godzinie lekcyjnej i można tam napisać sprawdzian lub spytać nauczyciela, jeżeli czegoś się nie wie. u Ciebie w szkole też na pewno jest coś takiego i powinieneś z tego skorzystać. oczywiście tylko wówczas, jeżeli te Twoje szkolne nieobecności są usprawiedliwione a teraz jesteś np. chory. takie chodzenie na 1 lekcje mija się z celem skoro można coś zrobić później.

who cares?

Opublikowano

Chodzenie do szkoły to jest Twój obowiązek mistrzu :D

Te kilka dni siedzisz w domu tak po prostu, czy jakaś choroba? Ja np. nie byłem w szkole (od września) blisko 2 tyg., tyle że ja miałem zwolnienia lekarskie (szyta brew, potem angina :D).

Olej tych gości (kumpli...), śmieją się, że zostajesz w domu? Ty z nich ciśnij beke, że siedzą w szkole :D (tylko nie wyskakuj z większą ilością wagarów :D).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Idź i napisz test - będziesz miał z głowy, a potem zostań na lekcjach. A tamtych kolesi olej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...