Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

Sasuś_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum.

Przejdę do sedna, żeby się nie rozpisywać.

Wraz z kolegą zostaliśmy zakwalifikowani do ogólnokrajowego konkursu dla szkół (podstawowych, gimnazjalnych i licealnych). Mamy już pewne koncepcje i motywację do zmiażdżenia konkurencji. Jednakże chcielibyśmy mieć coś wyjątkowego, pomysłowego.

Konkurs polega na tym, żeby stworzyć krótkometrażowy film (60 sekund) o tematyce: "Szkoła za 10, 20, 30 lat"

Zaznaczam, iż nie jestem jakimś wielkim znawcą i profesjonalnym użytkownikiem oprogramowań do tworzenia filmów, więc nie stworzę znikąd wielkich magicznych ekranów dotykowych, aczkolwiek jako takie "amatorskie" doświadczenie mam.

*W Sony Vegasie

Proszę Was, bez propozycji: tabletów, komórek, uczeniem się przez skype, bo to wszystko było, jest mało oryginalne i nie ciekawe.

Mogę więc liczyć na drobną pomoc? ;)

Opublikowano

Szukasz pomysłu wartego nagrody za darmo, w dodatku jak może inaczej wyglądać szkoła za 10? Tak samo jak teraz tylko nauczyciel będzie miał w każdej sali kompa. Polskie szkolnictwo nie widzi większego postępu bo jesteśmy biednym krajem męczonym przez neo-komustyczne rządy lewaków dowodzonych przez każdego chętnego kraju na świecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...