Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie działają mi gry, które powinny działać?

Keri0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien problem ponieważ mam komputer który spełnia rekomendowane wymagania dla COD'a MW2 i Assasina creeda I i II a pomimo to tną mi się na najsłabszych detalach mam wtedy ledwo 25 fpsów... Dodam, że niedawno czyściłem kompa od środka oraz robiłem formata a więc to nie wina wirusów itp.

Mój komputer:

Karta graficzna:

ATI Radeon HD 5450 1GB DDR 3

Procek 2 rdzenie:

Multi CPU

CPU #0 Intel® Core™2 Duo CPU E6550 At 2.33GHz, 2327 MHz

CPU #1 Intel® Core™2 Duo CPU E6550 At 2.33GHz, 2327 MHz

Ram:

GoodRAM GR667D264L5/3gb

Zasilacz:

HP 365 W

Podobno karta słaba ale tutaj są filmy jak grają w dużo lepsze gry na tej karcie:

Opublikowano

Konfiguracja nie jest demonem prędkość. Ciesz się, że w ogóle uruchomiłeś te gry przy jako takiej płynności.

A te filmiki na YT można o kant dupy rozbić. Równie dobrze mogą grać na dużo lepszym sprzęcie.

Opublikowano

1366x768

---------------------------------

Jakbym miał zacząć wymieniać części to na co byście mi radzili prosze tylko o jakieś tanie propozycje, bo sam nie zarabiam...

Coś żeby chodziły lepsze FPSy typu COD:Black Ops 2 itp.

Opublikowano

Wyłącz również zbędne bajery w grach np. cienie - to znacząco wpłynie na poprawę płynności. Jeżeli chodzi o zmianę sprzętu to trzeba byłoby zacząć od platformy - a to koszt około 500-600 zł (zasilacz, CPU, RAM, Płyta).

Skoro gram na najniższych to jasne że cienie są wyłączone.

Sprawdz temperatury w streie i podaj tutaj screena.

w jakim streie?

Opublikowano

Nie spam tak boże :D.

Nie każdy musi odpisać :P Wolny świat.

Co do temperatur są one "okey" możesz otworzyć bude (jeśli tego nie zrobiłęś) aby było troche chłodniej pare C zawsze niżej.

Co do PC, no niestety nic innego nie da się zrobić tylko zmiana go pomoże. Ale jak tam extremes napisał koszt około 600zł +/-.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...